Május 20-22 között rendezik meg a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű rendezvényt a Vajdahunyadvárnál, ahol három napon át gyönyörű környezetben kóstolhatóak meg borfröccsök, valamint sörből, pálinkából, és egyéb italokból készült spriccerek.

 

Május 20-22 között rendezik meg a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű rendezvényt a Vajdahunyadvárnál, ahol három napon át gyönyörű környezetben kóstolhatóak meg borfröccsök, valamint sörből, pálinkából, és egyéb italokból készült spriccerek.

 

Természetesen éhesek sem maradnak a vendégek: a szervezők az ország legjobb street food ételeit vonultatják fel a Városligetben.

Finom ételek és italok, lampionok, utcazene és árnyaserdő – május 20-22 között a Városligetben, a Vajdahunyadvár előtti zöld placcon rendezik meg a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű programot. A rendezvény fő résztvevője három napon át a méltán híres magyar frissítő ital, a fröccs, amely kezdetben Jedlik Ányos feltaláló által spriccer néven vált ismertté, ám azóta több száz módon készítik és szeretik az emberek.

 

"Ebben a három gyönyörű napban szeretnénk bemutatni a látogatóknak a legfinomabb és legkülönlegesebb fröccsöket. A borfröccsökön túl italmestereink sörből, pálinkából, és egyéb italokból is készítenek majd nagyszerű spriccereket és természetesen, hogy az egész családnak kedvezhessünk, lesznek alkoholmentes friss gyümölcsfröccseink is" – mondta Necz István főszervező.

 

Az italok mellett a IV. Fröccs Piknik a Ligetben nevű rendezvényen megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb és legjobb hazai street food konyhák is.

"Akinek nincs kedve asztalnál ülve fogyasztani, arra kérjük, hozzon magával plédet és piknikezzen velünk együtt a Városligetben, élvezze a gyönyörű zöld területen a finom italokat és ételeket. Természetesen estére sem maradunk látnivaló nélkül: lampionokkal és utcazenével varázsolunk különleges hangulatot a ligetbe" – tette hozzá a főszervező.

Az eseményhez hazánk legnevesebb borházai, legnépszerűbb fröccskocsmái csatlakoznak.

 

A belépés ingyenes, nincs felesleges fesztiválkártya sem.

Üljön le velünk egy fröccsre! Kell-e ennél több?

 

A IV. Fröccs Piknik különleges módon ünnepli a német sörtisztasági törvény 500. évfordulóját! Elhozzák Németország legnépszerűbb party sörét, azaz maláta fröccsét, a Warsteiner-ét elsőként Magyarországon!

 

2016. május 20-22.

IV. Fröccs Piknik a Ligetben

Vajdahunyadvár

 

https://www.facebook.com/events/1697118900546135

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük