A Samsung CES-en bemutatott TV újdonságai, az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű OLED TV, valamint a Samsung S9 Ultra HD felbontású televízió is szakmai díjakban részesültek.

 

A Samsung CES-en bemutatott TV újdonságai, az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű OLED TV, valamint a Samsung S9 Ultra HD felbontású televízió is szakmai díjakban részesültek.

 

Az Underwriters Laboratories (UL), a termékbiztonság területén működő független bevizsgáló és minősítő vállalat tesztjeiben a hajlított kijelzőjű OLED TV-k fényerejét, színhűségét és a kép egyenletességét vizsgálta, és a hajlított OLED TV-k közül elsőként a kiváló képminőséget igazoló tanúsítványt bocsátott ki.

 

Az UL a minden eddiginél valósághűbb, panorámalátványt nyújtó hajlított kijelzőjű OLED TV-k mellett a Samsung másik idei nagy újdonságát, az Ultra HD felbontású S9 televízió sorozatot is elismerte lenyűgöző képminőségéért, kiváló hangzásvilágáért és 3D teljesítményéért. Az S9-es UHD TV-t díjazta továbbá a TUV Rheinland németországi termékvizsgáló szervezet, és elismerte annak kiemelkedő képminőségét, valamint az Egyesült Királyságban működő tanúsító szervezet, az Inertek is. Az Inertek az UHD TV kategóriában elsőként a Samsung készülékét részesítette QPM (Quality and Performance – Minőség és Teljesítmény) díjban.

 

A Samsung S9 UHD TV-je az otthoni szórakoztatás jövőjét képviseli. Az Ultra HD felbontás a videó forrásától függetlenül a legjobb képminőséget nyújtja, hiszen a Samsung szabadalmaztatott megoldása a HD vagy Full-HD tartalmakat UHD szintű képminőségre képes konvertálni. A Samsung Precision Black Pro megoldásanak köszönhetően az S9 az igazán mély fekete és tiszta fehér színek tökéletes kombinálására is képes. Ez a különlegesen magas kontraszt az Ulimate Dimming funkcióval vegyítve olyan éles képet nyújt, amely korábban ismeretlen volt ekkora méretű kijelzőkön. A képminőségen túl az S9 erőteljes hangrendszerrel és négymagos processzorral is büszkélkedhet, így a tartalmak és alkalmazások egyszerre történő használata sem okoz gondot. Az S9 háromutas, 2.2 csatornás hangrendszere a maga 120 wattos teljesítményével hatszorosan múlja felül egy átlagos TV teljesítményét.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük