2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

FUSS BE AZ APPODDAL! — ÜZLETI APPLIKÁCIÓS VERSENYT HIRDET A TELEKOM

4 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79688"><img class="image image-preview" src="/files/images/T_BWF_PR_01_HU.preview.jpg" border="0" width="462" height="347" /></a></span>Üzleti appok versenye - Nemzetközi üzleti applikációs versenyt hirdetett a Telekom Magyarországon és öt másik régiós országban. A cél, a kis- és közepes vállalkozások munkáját megkönnyítő alkalmazások fejlesztése. Értékes nyereményeket, köztük 10 millió forint értékű kommunikációs kampányt, 80.000 eurós startup-inkubátor csomagot kaphatnak a legjobbak. Pályázni április 22. és május 22. között lehet a <a href="http://www.wallofbusiness.com/">www.sikerfal.hu</a> címen.

Üzleti appok versenye – Nemzetközi üzleti applikációs versenyt hirdetett a Telekom Magyarországon és öt másik régiós országban. A cél, a kis- és közepes vállalkozások munkáját megkönnyítő alkalmazások fejlesztése. Értékes nyereményeket, köztük 10 millió forint értékű kommunikációs kampányt, 80.000 eurós startup-inkubátor csomagot kaphatnak a legjobbak. Pályázni április 22. és május 22. között lehet a www.sikerfal.hu címen.

Üzleti appok versenye – Nemzetközi üzleti applikációs versenyt hirdetett a Telekom Magyarországon és öt másik régiós országban. A cél, a kis- és közepes vállalkozások munkáját megkönnyítő alkalmazások fejlesztése. Értékes nyereményeket, köztük 10 millió forint értékű kommunikációs kampányt, 80.000 eurós startup-inkubátor csomagot kaphatnak a legjobbak. Pályázni április 22. és május 22. között lehet a www.sikerfal.hu címen.

 

„Üzleti appok versenye" címmel alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában, amelynek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére.  A DT, valamint leányvállalata, a Magyar Telekom, több tízezer euró értékű nyereményt ajánl fel azoknak a független fejlesztőknek, akik a legjobb, felhő alapú technológián alapuló üzleti célú alkalmazásokat álmodják meg, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét. A verseny kiváló lehetőség mindazoknak a fejlesztőknek, akik népszerűsíteni kívánják applikációikat, hiszen a Telekom a legjobb, nemzetközi és hazai fronton is használható app fejlesztőjét segíti a piacra lépésben, hogy a megálmodott alkalmazást értő, és azokat majd használó üzleti közönség elé vigyék.  A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a KKV-s közönség is szavaz majd.

 

Az egyes országok győztesei a Telekom stratégiai partnerei lehetnek a felhő alapú technológiákban, és ezzel 6 ország összesen 1,3 millió üzleti felhasználóját érhetik el, továbbá a magyar győztes egy 10 millió forint értékű reklám kampányhoz juthat hozzá a Magyar Telekom jóvoltából. A legjobb nemzetközi startup kategória győztesét pedig a krakkói hub:raum inkubátorház akár 80.000 euróval segíti a termékének piacra juttatásában.

 

 „A Telekom elkötelezett a kis- és közepes vállalkozások technológiai fejlesztésében, mert ez egyik alapfeltétele a Digitális Magyarország megteremtésének. A pályázat hazai kiírásával az a célunk, hogy hidat építsünk az applikáció fejlesztők és az optimális megoldásokat kereső kkv-k között, és ezáltal közösséget teremtsünk, ahol az innovatív ötletek, és az azokat kereső üzleti szféra egymásra talál. Az egyéni fejlesztőktől a kisebb startup cégekig mindenkit bátorítok, hogy valósítsa meg ötletét és jelentkezzen a felhívásunkra. Ennél jobb lehetőség ugyanis ritkán adódik arra, hogy a valódi célcsoport mondjon véleményt egy ötletről" -mondta Lakatos Péter, a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, aki egyben a nemzetközi és a hazai zsűri tagjai lesz a verseny során.

 

A pályázatra olyan alkalmazással lehet jelentkezni, amely legfeljebb 250 fős cégeknek szól, böngészőben és/vagy mobil alkalmazásban illetve táblagépen érhető el, s az adatokat felhő alapú infrastruktúrában tárolja. Pályázni még csak most készülő megoldással is lehet. A tíz legtöbb szavazatot szerzett app közül, a nemzetközi és az országonkénti győztest, egy szakmai zsűri választja ki

 

A pályázat fenti leírása nem teljes körű, a részletes feltételek az Üzleti app sikerfalon, a www.sikerfal.hu weboldalon érhetők el.

 

 

Kategóriák és díjak:

 

A legjobb nemzeti üzleti app

Fődíj: 10 millió forint értékű reklám kampány és Telekom Cloud Partnerség, amelynek keretében az app bekerülhet a Telekom termékportfóliójába és potenciálisan több mint 200 ezer ügyfelet ér el.

 

 

Nemzetközi fődíj

Az app 6 országban megjelenhet a Telekom portfóliójába, potenciálisan 1,3 millió vállalkozóhoz jutva el.

Látogatás a T-Lab nevű berlini innovációs központban, ahonnan már számos világsiker elindult. 

 

A Legjobb nemzetközi startup

Akár 80.000 eurós befektetés a krakkói hub:raum inkubációs központ által.

Részvételi lehetőség "Long Night of Startups" rendezvényen, a berlini T-Lab-ben, ahol saját standon mutatkozhat be a vállalkozás.

 

A verseny főbb mérföldkövei:

Jelentkezés: április 22. – május 22.

Szavazás: május 5. – június 30.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.