1 millió forint gyűlt össze Futótárs alkalmazást használók segítségével, a Telekom felajánlásával a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság számára.

 

1 millió forint gyűlt össze Futótárs alkalmazást használók segítségével, a Telekom felajánlásával a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság számára.

 

Az egészséges életmódot népszerűsítő Mozgás Éjszakája eseményhez kapcsolódóan a Telekom főtámogatóként az elmúlt bő hónapban különleges akcióval segítette a beteg gyerekeket: a május 26-tól június 28-ig, a rendezvény napjáig a Futótárs futó-alkalmazással rögzített minden egyes kilométer után 20 Ft-ot ajánlott fel a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaságnak.

Az ingyenesen letölthető, magyar nyelvű Futótárs egyre növekvő népszerűségét jelzi, hogy a megtett kilométerek száma napról napra nő: az alkalmazást már több mint 10 000 ember töltötte le, és használja kisebb-nagyobb rendszerességgel. Érdekesség, hogy az elmúlt hónapban egy futás átlagban 4,66 kilométeres volt, 1 kilométernél többet 6 566-szor futottak, és az alkalmazással megtett legnagyobb távolság 83,24 kilométer volt.

A felhasználók 2014. május 26 és június 28-a közt összesen körülbelül 35 000 km-t futottak, amely a korábbi bejelentés szerint 700 000 Ft-ot felajánlást jelent a Telekom részéről. A Telekom azonban az összeget kiegészítve 1 millió forintot juttat el a „Súlyosan beteg gyermekek ellátásáért"  Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság (MGyAITT) javára.

A Futótárs alkalmazás nemcsak a felkészülést segíti elő, amikor tanácsokat ad, méri és rögzíti a futóteljesítményt, eltárolja az egyes futások legfontosabb adatait, grafikonokat, statisztikákat készít, hanem versenyeket is ajánl, naptárat vezet az edzésekről és a versenyekről. Az applikáció felületén a Mozgás éjszakája rendezvénnyel kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatók voltak.

 

www.futotars.hu

www.telekom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük