2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Garantáltan mobil: Internet a Pannontól

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34432"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/pannon_4.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="68" /></a></span>A mobilinternet az év minden időszakában, szinte bármilyen helyzetben jól jön, hiszen a felgyorsult világban egyre többünknek van szüksége a mozgás szabadságára, ám ezzel egy időben az állandó internet-kapcsolatra is. A mobil szélessáv erre garantált előnyöket nyújt, a Pannon célja pedig, hogy ezeket az előnyöket ügyfelei igényeihez igazítva kínálja.<br />

pannon 4.thumbnailA mobilinternet az év minden időszakában, szinte bármilyen helyzetben jól jön, hiszen a felgyorsult világban egyre többünknek van szüksége a mozgás szabadságára, ám ezzel egy időben az állandó internet-kapcsolatra is. A mobil szélessáv erre garantált előnyöket nyújt, a Pannon célja pedig, hogy ezeket az előnyöket ügyfelei igényeihez igazítva kínálja.

pannon 4.thumbnailA mobilinternet az év minden időszakában, szinte bármilyen helyzetben jól jön, hiszen a felgyorsult világban egyre többünknek van szüksége a mozgás szabadságára, ám ezzel egy időben az állandó internet-kapcsolatra is. A mobil szélessáv erre garantált előnyöket nyújt, a Pannon célja pedig, hogy ezeket az előnyöket ügyfelei igényeihez igazítva kínálja.

Az internetezők egyre gyakrabban csatlakoznak a világhálóhoz és egyre több időt töltenek internetezéssel, így az igényeik is folyamatosan növekszenek. A megnövekedett adatigényt támogatva a Pannon 2009. november 17-én indult és 2010. február 2-ig tartó akciója is az ezt helyezi a középpontba: a normál használat mellett korlátlan forgalmi keretet nyújtó Pannon Internet Éjjel-nappal Flexi csomagot az új előfizetők 3 hónapig fél áron, 2745 Ft-ért vehetik igénybe. Az ajánlat kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén érvényes.

Emellett – mint minden vásárlási döntésnél – a mobilinternet-előfizetés megkötésénél fontos, hogy ha az ügyfél hosszú távra kötelezi el magát, azt nyugodt szívvel tegye. A Pannon tapasztalata alapján a potenciális internet-használók túlnyomó többségének könnyítené meg a döntését, ha lehetősége lenne arra, hogy kipróbálja a szolgáltatást.

Erre az igényre válaszul a Pannon 2009. november 17-től akciósan öt napos visszavételi garanciát vezet be, amelynek keretében lehetővé teszik, hogy hűségnyilatkozattal és Éjjel- nappal Flexivel, vagy 1 GB tarifacsomaggal szerződést kötött ügyfelei a megadott időkereten belül visszahozhassák a modemet és kötbér nélkül szüntethessék meg az előfizetői szerződést. Az akció visszavonásig érvényes.

„Visszatekintve elmondhatjuk, hogy a 2009-es év a Pannonnál egyértelműen a mobilinternetről szól, és ez jövőre sem lesz másként. Idén is folyamatosan fejlesztettük hálózatunkat mind lefedettség, mind pedig sebesség tekintetében, és olyan tarifacsomagokat, szolgáltatásokat dolgoztunk ki, amelyekkel még jobban megfelelhetünk ügyfeleink igényeinek. Ebbe a sorba illeszkednek mostani akcióink is: a normál használat mellett korlátlan tarifacsomag, a kedvezményes havidíj és az ötnapos visszavételi garancia – a korábban bevezetett díjcsökkentő garanciával, valamint területi lefedettségünkkel együtt – meggyőző érvként esnek latba a mobilinternet választásakor" – összegezte a 2009-es évet Niklas Lind, a Pannon internetért felelős igazgatója. „Örömünkre szolgál, hogy a Pannon ügyfelei internetezhetnek a legtöbb településen a 3G/HSPA hálózatunk segítségével, amely már több, mint 465 településen elérhető" – tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.