2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Guantanamoi foglyok Magyarországon? – a Fidesz véleménye

2 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/22799"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/fidesz_2.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.fidesz.hu" title="www.fidesz.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>www.fidesz.hu</strong></span></span>Egyetértünk Göncz Kingával: valóban fontos, hogy felszámolják a guantanamoi tábort, de a Fidesz szerint ennél sokkal fontosabb a magyar emberek biztonsága.</p><p>

 www.fidesz.huwww.fidesz.huEgyetértünk Göncz Kingával: valóban fontos, hogy felszámolják a guantanamoi tábort, de a Fidesz szerint ennél sokkal fontosabb a magyar emberek biztonsága.

 www.fidesz.huwww.fidesz.huEgyetértünk Göncz Kingával: valóban fontos, hogy felszámolják a guantanamoi tábort, de a Fidesz szerint ennél sokkal fontosabb a magyar emberek biztonsága.

 

  spacer
    Maga az új amerikai elnök fejezte ki aggodalmát egy nyilatkozatban amiatt, hogy a fogolytáborból szabadulók újabb terrorcselekményeket követhetnek el. Szaúd-Arábiából pedig olyan hírek érkeztek, hogy a hatóságok őrizetbe vettek kilenc iszlamistát, köztük több olyat, aki egy ideig Guantánamón raboskodott, de később visszatérhetett szülőhazájába, és megint az al-Kaidához csatlakozott.

A magyar rendőrség, a nemzetbiztonsági szolgálatok az elmúlt időszakban számtalanszor bizonyították, hogy nem képesek biztosítani a rendet még Magyarországon sem, az ország egyes területein gyakorlatilag megszűnt a közbiztonság. Egy ilyen helyzetben súlyos felelőtlenség lenne terrorizmus gyanújába keveredett embereket hozni hazánkba; a kormány mulasztásai és alkalmatlansága miatt Magyarország erre nincs felkészülve. A kormány tagjainak mindenekelőtt helyre kell állítaniuk a magyarországi közbiztonságot, és helyre kell állítaniuk a nemzetbiztonsági szolgálatok szakszerű és jogszerű működését, jó lenne, ha inkább ezzel foglalkoznának.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.