2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyártásra kész a Windows 8

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63348"><img class="image image-_original" src="/files/images/win8.jpg" border="0" width="282" height="158" /></a></span> </p><p>A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 8 elérte a Release to Manufacturing (RTM), azaz a gyártásra kész állapotot. Ez a Windows operációs rendszer következő generációjának utolsó mérföldköve a termék megjelenése előtt. </p> <p><strong> </strong>

win8

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 8 elérte a Release to Manufacturing (RTM), azaz a gyártásra kész állapotot. Ez a Windows operációs rendszer következő generációjának utolsó mérföldköve a termék megjelenése előtt.

 

win8

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 8 elérte a Release to Manufacturing (RTM), azaz a gyártásra kész állapotot. Ez a Windows operációs rendszer következő generációjának utolsó mérföldköve a termék megjelenése előtt.

 

A Microsoft legújabb operációs rendszere gyors, minden eddiginél tökéletesebb felhasználói élményt nyújt a felhasználók számára. Az RTM változattal immár befejeződött a rendszer kódjának fejlesztése, amelyet a Microsoft mérnökei a Windows 8 tavaly szeptemberben megjelent első előnézeti változata óta kapott felhasználói visszajelzések alapján végeztek. Az RTM változatról további információt Steven Sinofsky, a Microsoft Windows és Windows Live üzletág igazgatójának blogja kínál.

 

Fejlesztők, vállalatok, IT szakemberek és partnerek fogják hamarosan megkapni a Windows 8 RTM kódját. Az ütemezés a következőképpen zajlik:

  • Augusztus 15.: A fejlesztők, akik új alkalmazásokat készítenek a Windows 8-ra, a végleges változatot letölthetik a Microsoft MSDN fejlesztői oldaláról, és ellátogathatnak a Windows Fejlesztői Központjára, hogy elérjék a Visual Studio 2012-t az alkalmazások fejlesztéséhez.
  • Augusztus 15.: A vállalatok IT szakemberei a TechNet előfizetésen keresztül elérhetik a Windows 8 végleges változatát.
  • Augusztus 16.: A Microsoft Frissítési Garanciával (SA) rendelkező ügyfelek a Windows 8 Enterprise változatát letölthetik a Volume Licensing Service Center-en (VLSC) keresztül. Így a Windows 8 immár teljes változatát próbálhatják ki, tesztelhetik a szervezeten belül.
  • Augusztus 16.: A Microsoft Partner Network tagjai hozzájutnak a Windows 8-hoz.
  • Augusztus 20.: A Microsoft Action Pack Providers (MAPS) tagjai hozzáférhetnek a Windows 8 végleges változatához.
  • Szeptember 1.: Az SA-szerződés nélkül mennyiségi licencet vásároló ügyfelek megvásárolhatják a Windows 8-at a Microsoft mennyiségi licenc viszonteladóktól.

 

 

A fejlesztők ellátogathatnak a Windows fejlesztői oldalára, ahol különböző eszközöket és forrásokat találnak a Windows Store-ban publikálható alkalmazások tervezéséhez, fejlesztéséhez és piacra viteléhez. Míg a korábbi előnézeti változatokban csak ingyenes alkalmazásokat lehetett publikálni, az RTM-ben már fizetős alkalmazások is bekerülhetnek a Windows Store-ba.

 

A Windows 8 a végfelhasználók számára 2012. október 26-ától érhető el. Azoknak a felhasználóknak, akik az elsők között szeretnék megismerni a Windows 8 végleges változatának képességeit, a Microsoft kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít. Aki 2012. június 2. – 2013. január 31. között bármilyen Windows 7 operációs rendszerrel – ez alól kivétel a Windows 7 Starter változat – előtelepített számítógépet vásárol, lehetőséget kap arra, hogy a PC-n futó rendszert Windows 8 Pro verzióra frissítse. Ennek költsége mindössze 14,99 euró – 300 forint/euró árfolyamon számolva hozzávetőleg 4500 forint[1].


[1] A vásárlás forintban kifejezett pontos összegét a vásárlás pénzügyi teljesítésének napján, a vásárláshoz használt bankkártya kibocsátója által alkalmazott átváltási szabály, árfolyam határozza meg. Az ár az áfát tartalmazza.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.