2022.december.09. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Gyermekét egyedül nevelő nagymama kilakoltatás előtt

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/36336"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/SOS.thumbnail.jpg" border="0" width="99" height="100" /></a></span><br />Tatabánya, 2010. január 28. csütörtök: Segítség nélkül kilakoltatás vár arra az 59 éves asszonyra, aki 48 ezer forintból egyedül neveli unokáját Tatabányán. </p><p> 

sos.thumbnail
Tatabánya, 2010. január 28. csütörtök: Segítség nélkül kilakoltatás vár arra az 59 éves asszonyra, aki 48 ezer forintból egyedül neveli unokáját Tatabányán.

 

sos.thumbnail
Tatabánya, 2010. január 28. csütörtök: Segítség nélkül kilakoltatás vár arra az 59 éves asszonyra, aki 48 ezer forintból egyedül neveli unokáját Tatabányán.

 

Görcsi Mária azzal a kéréssel fordult a Magyar
Szociális Fórumhoz, hogy segítsen lakbérhátralékának
kiegyenlítésében, mert különben elveszik tőle kitűnő tanuló másodikos kis unokáját, márpedig ő csak élete árán engedné ezt meg.

     „A polgármester azt mondta, mehetek, ahová akarok.
Kilátástalan az életem. Belehalnék, ha szétválasztanának az unokámtól. Kérem, segítsenek!" – írta az MSZF-hez címzett levelében, melynek nyilvánosságra hozatalához hozzájárult.

      Kora és betegsége miatt Görcsi Máriát nem akarják
foglalkoztatni, kis jövedelméből pedig még táplálkozásra is alig futja. Azzal a kéréssel fordult most a Magyar Szociális Fórumhoz, hogy segítsen a lakbérhátralék kiegyenlítéséhez szükséges összeg előteremtésében, mielőtt márciusban kilakoltatnák őket.

      Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum és az Otthonvédők szervezője azzal a kéréssel fordult a sajtónyilvánossághoz, hogy aki tud, segítsen Görcsi Márián és unokáján, ha csak szerény összeggel is.

      Görcsi Mária lakcíme: 2800 Tatabánya, Dr. Vitális út
38. 2/2.  Mobil száma: +36306875382

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.