Megszokhattuk már, hogy Siófok minden hétvégén érdekes és változatos programokat kínál. Így lesz az óév utolsó napjaiban is, ráadásul ez a hétvége ezúttal ötnapos lesz!

Megszokhattuk már, hogy Siófok minden hétvégén érdekes és változatos programokat kínál. Így lesz az óév utolsó napjaiban is, ráadásul ez a hétvége ezúttal ötnapos lesz!

Az év utolsó hétvégéje Siófokon rendhagyó módon már kedden elkezdődik: ekkor indul a négynapos Puncs Party a város Fő terén, a Víztorony lábánál. A többgenerációs kikapcsolódási lehetőség a karácsonyt követő, de még mindig ünnepi hangulatú héten kerül megrendezésre, egyben a nagy szilveszteri buli felvezetése is.

 

A szervezők úgy állították össze a programkínálatot, hogy minden nap egy gyerekeknek szóló koncerttel, interaktív, a kicsiket is megmozgató színpadi előadással kezdődik, majd ezt követően a felnőtt korosztály számára lesznek produkciók. A Budapest Bárból ismert Rutkai Bori ezúttal gyermekzenekarával lép fel, a balatonszabadi Kreatív Színpad pedig „Manófölde lakói" címmel ad elő egy kellemes családi programnak ígérkező színdarabot. Az esti programok is hasonlóan változatosak lesznek: irodalmi est, operett, blues és egy fiatal pécsi együttes akusztikus koncertje várja az érdeklődőket.

 

Az ünnepi hangulatot a karácsony után is nyitva tartó vásári árusok biztosítják: lesz forralt bor és puncs, finom ételek és ráadásul a szilveszteri buli legfontosabb kellékei is beszerezhetők lesznek. A gyerekprogramok minden nap ötkor, míg a felnőtteknek szóló műsorok hat órakor kezdődnek.

 

A hetet egy szenzációs szabadtéri szilveszteri mulatság zárja szombat este. Kora délután kölyökszilveszteri gyerekkoncerttel indul a műsor, az est sztárvendége pedig az Apostol együttes lesz. A karrierjét a Balaton partján kezdő zenekar nyolc órakor lép színpadra, éjfélkor tűzijáték, majd hajnalig tartó fergeteges szórakozás vár azokra, akik Siófokon ünneplik a 2017-es újév fordulóját.

 

Arról se feledkezzünk meg, hogy mind a Puncs Party, mind a szilveszteri mulatság ingyenes, tehát ezúttal is érdemes Siófokra tervezni a hétvégi programot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük