Február 5.-8. között négy napon át várja a látogatókat a Farsang új helyszínekkel, gasztronómiai élvezetekkel és olyan fellépőkkel, mint Majka & Curtis, Ganxsta Zolee és a Kartel, a P. Mobil vagy az Irie Maffia.

 

Február 5.-8. között négy napon át várja a látogatókat a Farsang új helyszínekkel, gasztronómiai élvezetekkel és olyan fellépőkkel, mint Majka & Curtis, Ganxsta Zolee és a Kartel, a P. Mobil vagy az Irie Maffia.

 

Az előző  Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang olyan sikeres volt, hogy Miskolc belvárosában az esti órákban szinte már mozdulni sem lehetett, hiszen a rendezvény négy napja alatt mintegy 200 ezer látogató lepte el az utcákat. Ez minden bizonnyal most is ugyanígy lesz, sőt a még jobb és még változatosabb programok minden bizonnyal még több látogatót vonzanak majd.

 

A programok továbbra is Miskolc belvárosban lesznek, új helyszínekkel és számos újdonsággal. Az évek óta nagy sikerrel megrendezett Avasi Karnevál például a Farsang nyitó felvonulásához kapcsolódik majd.

 

A gasztronómiai, népművészeti és kézműves kínálaton túlmenően a fellépő művészek összetétele és kínálata minden könnyűzenei stílust lefed majd annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legvonzóbb, legérdekesebb programokat.

 

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon fellép többek között Pál Dénes, Majka & Curtis, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, az Irie Maffia, a Kerekes Band, a P. Mobil, az Ocho Macho, ByeAlex, Somló Tamás, Kovács Kati, az Apostol és még sokan mások. Miskolc a zenekarok tekintetében is kiemelten fog szerepelni a Farsangon, hiszen az első napon több színpadon is tematikus program lesz Ez Miskolc! címmel Miskolc első számú sportegyesületével, a DVTK-val együttműködésben. Ennek keretében számos népszerű miskolci zenekar lép fel, többek között a Paddy and the Rats, a Bíborszél, a Reflex, a Bohemian Betyars és még sokan mások.

 

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang minden szabadtéri programja ingyenes!

A teljes részletes program a január közepén megjelenő programfüzetből és az esemény internetes honlapján lesz megismerhető.

Az esemény szervezője a Cine-Mis Nonprofit Kft.

 

www.miskolcikocsonyafarsang.hu

www.facebook.com/miskolcikocsonyafarsang

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük