A Két Cica Konyhája, Fűszer és lélek, Rita Konyhája és Stylist a konyhában – ismert, népszerű gasztroblogok, ahonnan naponta több ezren merítenek ötletet egy-egy sütéshez, főzéshez. A Bonduelle felkérésére a neves bloggerek ismét egészségeset, finomat alkotnak, és közben egészen egyedi módon inspirálnak a főzésre.

 

A Két Cica Konyhája, Fűszer és lélek, Rita Konyhája és Stylist a konyhában – ismert, népszerű gasztroblogok, ahonnan naponta több ezren merítenek ötletet egy-egy sütéshez, főzéshez. A Bonduelle felkérésére a neves bloggerek ismét egészségeset, finomat alkotnak, és közben egészen egyedi módon inspirálnak a főzésre.

 

„A StafétaKanál nevű kampányunk kulcs üzenete – az inspiráció. Azzal a céllal indítottuk, hogy az elismert bloggerek közreműködésével megmutassuk, kis fantáziával, rövid idő alatt, milyen finomságokat lehet főzni termékeink felhasználásával, és fogyasztóinkat arra inspiráljuk, hogy ők is merjenek bátran kísérletezni. Azért ezeket a blogger-hölgyeket kértük fel, mert az általuk képviselt egészséges, magas minőségű konyha, főzési stílus teljes mértékben összhangban van a mi márka értékeinkkel, így mindannyian hiteles Bonduelle nagykövetek." – összegezte a kezdeményezést Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója.

 

A bloggerek egy hangulatos, kóstolóval egybekötött gyárlátogatáson ismerkedhettek a Bonduelle márkával, a termék-palettával, és azzal az egyedi szakértelemmel, amellyel a 163 éves vállalat büszkélkedhet. A Bonduelle legjelentősebb magyarországi termelőegységében – Nagykőrösön – szakemberek mutatták meg a gyártási folyamatokat a nyers zöldség beérkezésétől egészen a konzervdobozba kerülésig.

 

A kampányhoz csatlakozott bloggerek mindannyian több éve főznek, kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek. Blogjaikon, közösségi média oldalaikon (Facebook, Instagram, Pinterest) nagyon aktívak, hatalmas rajongótáboruk több száz recept közül választhat, nevük alatt népszerű szakácskönyvek is jelentek, jelennek meg. Mindannyian örültek a felkérésnek, mint mondták, ez egy jó lehetőség nemcsak arra, hogy játékosan főzve ösztönözzenek, hanem egymást is jobban megismerhetik.

 

De vajon honnan merítenek ihletet, honnan inspirálódnak ők maguk?

A csapat legfiatalabb tagja – Lendvai Lilla, a Stylist a konyhában című Instagram oldalt jegyzi – például főzés közben egyáltalán nem kóstol, saját bevallása szerint illatok mellé kreál ételt. Az a lényeg, hogy a végén minden összhangban legyen, finom, ízletes étel kerüljön az asztalra. Hadarik Rita konyhájában is mindennap készül finomság, gyermekei legnagyobb örömére. Ritának a két fia ad ötleteket, sőt a fiúk már maguk is próbálkoznak a főzéssel. A Fűszer és lélek bloggere, Fűszeres Eszter a nyitottságra szavaz. Mint mondta, az a jó, ha egy-egy receptet továbbgondolunk, és merünk rajta változtatni, valami újat becsempészni. Bezselics Ildikó – a Két Cica Konyhája – bloggere számára is életforma a főzés. Mivel kedveli a chilis ízeket, a mexikói konyhából mindig szívesen inspirálódik, és örömmel osztja meg tapasztalatait blogján, könyveiben. Ami még közös a bloggerekben, hogy mindannyian a változatos, egészséges, táplálkozás elkötelezettjei, zöldséget naponta fogyasztanak.

 

Az, hogy ezúttal milyen finomságokat főznek a Bonduelle bloggerek, hamarosan kiderül. A StafétaKanál kampány 2016. szeptember 12-én indul, és november 27-én, nyereményjátékkal zárul. Ez idő alatt a bloggerek stafétaszerűen adnak egymásnak egy-egy Bonduelle terméket, kíváncsian várva, hogy vajon milyen finomság készül majd belőle.

 

A kampányhoz készült egy kedves teaser videó is, már megtekinthető 

www.bonduelle.hu/stafetakanal oldalon, ugyanitt a főzések alkalmából készült jó hangulatú videók is elérhetők lesznek.

Sőt, hasznos tippek, tanácsok is elhangzanak.

 

StafétaKanál – a Bonduelle inspiráló kampánya gasztrobloggerekkel.

 

www.bonduelle.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük