A 14. Harley-Davidson Open Road Festen egy 1200 köbcentis, egyedi festésű Seventy-Two lesz a fődíj a rendezvény nyereményjátékán. A  Harley-Davidson több mint egy motormárka, a Harley-Davidson mára már életmód, életérzés, amit mindenki megismerhet a 2013-ban június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen.

 

A 14. Harley-Davidson Open Road Festen egy 1200 köbcentis, egyedi festésű Seventy-Two lesz a fődíj a rendezvény nyereményjátékán. A  Harley-Davidson több mint egy motormárka, a Harley-Davidson mára már életmód, életérzés, amit mindenki megismerhet a 2013-ban június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen.

 

Idén számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik az április közepén, a facebook-on indítandó nyereményjátékra regisztrálnak, és részt vesznek a fesztiválon, ugyanis valaki közülük egy, az Open Road Fest-hez igazodó, egyedi festésű Seventy-Two nyergében térhet haza.

 

Mező Misi: „Gyerekként szerettem bele a motorozásba"

A kultikus nyereményre máris bejelentkezett a fesztivál egyik hazai sztárfellépője, Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki a nemrég megrendezett Autó, Motor és Tuning Show-n már ki is próbálhatta, milyen érzés egy ilyen „koronaékszeren" ülni.

 

„Április közepén indítjuk el nyereményjátékunkat a facebook segítségével. Érdemes lesz regisztrálni mindenkinek, ugyanis a fődíj egy 1200 köbcentis, Seventy-Two Harley-Davidson lesz. A fantasztikus, nagy értékű motort június 8-án este sorsoljuk ki a helyszínen, azaz valaki egy vadonatúj, egyedi festésű kétkerekű boldog tulajdonosaként távozhat majd Alsóörsről. De ezen kívül is számos programmal, a regisztrációhoz köthető sok játékkal várunk idén is mindenkit" – fogalmazott Dobai Attila fesztiváligazgató.

 

Egy biztos, a rendkívül értékes nyeremény már sokaknak felkeltette az érdeklődését, hiszen a Harley-Davidson standján megtekinthető volt a nemrég megrendezett Autó, Motor és Tuning Show-n. Sőt, a 14. Harley-Davidson Open Road Fest egyik hazai sztárfellépője, a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi már közelebbi ismeretséget is kötött a kultikus modellel.

„Amikor először láttam a Szelíd motorosok című filmet, azonnal rájöttem, hogy a motorozás koronaékszere a Harley-Davidson. Egyszerűen rabul ejtenek a különböző modelljei. Fantasztikus érzés kerített hatalmába, amikor ráültem a nyereményként felajánlott a Seventy-Two-ra. Egy biztos, hamar meg tudnám szokni, így eldöntöttem, mivel a fellépőknek sem tilos regisztrálni, így adok egy esélyt magamnak. Sőt, megpróbálom rábeszélni Attilát, hogy kipróbálhassam a kicsikét" – jelentette ki Mező Misi.

A zenész gyermekkora óta a motorozás rabja, és ettől az atyai pofonok és az anyai könyörgések sem tudták eltéríteni.

„Úgy 12 éves voltam, amikor gyerekként beleszerettem a motorozásba. Édesapám motorjait időnként kiloptam a fészerből, és azzal száguldoztam a falunk melletti utakon. Olyan élmény volt ez, ami egész életemre kihatott, holott édesapám a pofonjaival, édesanyám pedig az aggódó szavaival próbált meg a szerintük helyes, motormentes útra terelni. Öt éve tettem le a jogsimat, és ha nem is vagyok egy nagyon képzett motoros, de ha nyeregbe pattanok, elfelejtem az összes gondomat" – árulta el a Magna Cum Laude frontembere, aki hozzátette, örömmel térnek vissza a fesztiválra, és azt ígérte, idén valami extrára is számíthatnak tőlük a rajongók Alsóörsön.

 

Amit mindenképpen tudni kell a Magna Cum Laude zenekarról.

A Magna Cum Laude zenekar 1999 szeptemberében alakult, és mára az egyik legjobb hazai együttes vált belőlük. Karrierjük egy országos tehetségkutatón indult el, amit megnyertek. Első albumuk, a Hangolj át 2003-ban jelent meg, és az Osztály című nótájuk és az ehhez forgatott klip a televíziós áttörést is meghozta a számukra. Innentől kezdve számos koncertturné, rengeteg klubfellépés követte egymást, megfűszerezve az ország legnagyobb fesztiváljaival és néhány meglepetés koncerttel. Legismertebb slágereik: Lemegy a nap, Vidéki sanzon, Színezd újra!, Gondatlanságból elkövetett emberölelés, Átkozott nők, Pálinkadal.

A jelenlegi felállás:

Mező Mihály – ének

Kara Mihály – basszusgitár

Kilián Imre – dob

Szabó Tibor – gitár

http://www.openroadfest.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük