2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hazánkba is elhozza a Rémálomgyárat a Comedy Central

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/98476"><img class="image image-preview" src="/files/images/rémálom.preview.jpg" border="0" width="468" height="176" /></a></span>Január 31-én debütál a minden képzeletet felülmúló szitkom. Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét. <p> 

Január 31-én debütál a minden képzeletet felülmúló szitkom. Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét.

 

Január 31-én debütál a minden képzeletet felülmúló szitkom. Megérkezett Magyarországra is a Comedy Central saját gyártású szitkomja, ami rövid időn belül meghódította az USA közönségét.

 

A világsztárokat is felvonultató Rémálomgyár (Big Time in Hollywood, FL) minden ízében beteges, túlpörgetett és a jóízlés határait durván túllépő sorozat, ami január utolsó napján debütál a magyarok kedvenc humorcsatornáján.

 

A Ben Stiller nevéhez fűződő és egy illúziókat kergető testvérpár – Jack és Ben – küszködéseit bemutató Rémálomgyár első epizódja január 31-én lesz látható.

A történet szerint a fiúk igazán szánalmasak: egy árva centet sem keresnek, egyedül abban bíznak, hogy a garázsban készülő filmtörténeti "remekművek" egyszer Hollywoodba – nem a floridaiba, hanem a kaliforniaiba – repítik őket. Szüleik egy szép napon megunják a két vérszívót és abban a reményben, hogy álláshoz jutnak végre, kiteszik őket a házból.

 

Válaszul Jack és Ben megpróbálják lenyúlni az ősöket 20 ezer dollárral, hogy az összeget egy filmbe fektessék. Egy mérhetetlenül túltolt jelenetben meghal a producerük – a már említett Ben Stiller -, és innentől nincs megállás a lejtőn. Jönnek az újabb bonyodalmak, felbukkan az alkoholista magándetektív Michael Madsen és egy másik világsztár, a saját magát alakító Cuba Gooding Jr.

 

Az ízléstelenül egoista testvérpár csendben reménykedik abban, hogy apjuk egyszer feldobja a bakancsát, közben pedig eszeveszetten küzdenek, hogy a floridai Hollywodból az igaziba nyergeljenek át.

 

Rémálomgyár – január 31-től minden vasárnap a Comedy Central műsorán.

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.