2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hedonisták Napja – Úgyis csak egyszer éled át!

3 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/42272"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hedon.thumbnail.jpg" border="0" width="66" height="100" /></a></span> <p>Hosszas keresgélés és rengeteg pályamunka átböngészése után kiderült, kié a győztes Odösösz Szuperproduszer pályázat, ami a vártnak megfelelően őrült, egyedi és egy igazán hatalmas bulit ígér. A Hedonisták Napja 2010. augusztus 18-ára virrad ránk a magyar tenger partján a Coke Club-ban. </p><p>

 

Hosszas keresgélés és rengeteg pályamunka átböngészése után kiderült, kié a győztes Odösösz Szuperproduszer pályázat, ami a vártnak megfelelően őrült, egyedi és egy igazán hatalmas bulit ígér. A Hedonisták Napja 2010. augusztus 18-ára virrad ránk a magyar tenger partján a Coke Club-ban.

 

Hosszas keresgélés és rengeteg pályamunka átböngészése után kiderült, kié a győztes Odösösz Szuperproduszer pályázat, ami a vártnak megfelelően őrült, egyedi és egy igazán hatalmas bulit ígér. A Hedonisták Napja 2010. augusztus 18-ára virrad ránk a magyar tenger partján a Coke Club-ban.

Az egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhely a Coke Club és a djuice lehetőséget adott kreatív vállalkozó szellemű  fiatalok számára, hogy megtervezhessék saját, önálló estéjüket a Coke Club-ban, kihasználva a hely és a Balaton adta lehetőségeket. A beérkezett ötletek közül Besnyő Dániel – Hedonisták Napja című programtervezete nyerte el leginkább a zsűri tagjainak tetszését.

A program sokszínű és kreatív, mindenki találhat benne magának megfelelőt. A vízi programokat kedvelők és az egész éjszaka bulizni vágyók is elégedettek lesznek a nap végén.

A programsorozatot az Ultimate Frisbee Bajnokság nyitja, amire a hedonista@djuiceteam.hu címen lehet előzetesen jelentkezni, majd ezután kezdetét veszi az Első balatoni rövidtávú vízbicikli gyorsulási verseny. A bajnokokat értékes díjakkal jutalmazzák.

A versenyeken kívül egész napos "Kő Kóla?" – kvíz verseny lesz. Aki ingyen kólát szeretne az összes barátjának, mindenképpen legyen tisztában a djuice múltjával-jelenével, a Coca-Cola történetével és fellépőivel, valamint a Balaton élővilágával. A pihenni vágyók a Kertmoziban a XAFT extrém filmfesztivál 2009-es nyertes pályaműveire lazulhatnak az esti parti előtt.

A kizárólag erre az alkalomra felállított vízi színpadon a késő délután kezdődő programot a Monkeyneck indítja, akiket Karányi követ techhouse/minimal stílusban.  A vízi színpad záróeseménye a VJ Centrum audiovizuális live-actje lesz, mely a tóból kimagasló 7 méter magas és 20 méter széles vízfüggönyön fogja bemutatni a külön erre az alkalomra készített show-ját "A Balaton tengeri élővilága" címmel.

A nagyszínpad programját a Profile 25 (aka Sanfranciscobeat) és az Exlex Vj csapatának Code36 Live projektje nyitja, mely produkció különleges ötvözete a technónak és a némafilmnek. Őket követi a Bernathy & Son, akik egy igazi eklektikus duója a hazai elektronikus zenei színterének. Az éjszaka külföldi  párosa egy igazán kellemes meglepetés, Sascha Breamer & Niconé, a berlini  klubélet feltörekvő arcai.  

A nap utolsó fellépőjének személye pedig a közönségen múlik. Nem kell mást tennie annak, aki részt akar venni ebben a kihagyhatatlan lehetőségben, mint elküldenie egy 15-25 perces Soundcloud-os mixet kedvenc zenéiből minimaltechno/techhouse stílusban legkésőbb augusztus 15. (vasárnap) éjfélig, a hedonista@djuiceteam.hu címre.

Mi szóltunk.

Délutáni víziszínpad:

Monkeyneck (http://www.myspace.com/monkeyneck1)

Karányi (http://www.myspace.com/karanyi)

Este:
VJ Centrum audio-vizuális LiveAct – "A Balaton tengeri élővilága"

Profile25 + ExLex – Code 36 Live (http://www.code36.net/)

Bernathy and Son Live (http://www.bernathy.hu/)

Sacha Braemer & Niconé (GER) (http://www.myspace.com/saschabraemer)

A DJ Verseny győztese

Linkek:
http://www.facebook.com/CokeClubSiofok
http://www.facebook.com/djuice.hungary
http://www.myspace.com/monkeyneck1
www.myspace.com/saschabraemer
http://www.myspace.com/ilovenicon
http://www.myspace.com/karanyi
http://www.facebook.com/karanyi
http://www.vimeo.com/nonamevj
http://www.nonamevj.blogspot.com/
http://bernathy.hu/
http://www.code36.net/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük