2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Festők, művészek, kreatívak, rajztudósok, unatkozó falfirkálók figyelem!

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/42269"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/201007121215.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> <p>A djuice nem szereti a csupasz felületüket, ezért Freskó pályázatot hirdet. Arra kérik a pályázókat, fogják kreativitásukat, a djuice irodájának két fehér falát, és alkossanak egy igazán extravagáns hátteret a dolgozóknak, hogy színesebben teljenek napjaik.</p><p>

  201007121215.thumbnail

A djuice nem szereti a csupasz felületüket, ezért Freskó pályázatot hirdet. Arra kérik a pályázókat, fogják kreativitásukat, a djuice irodájának két fehér falát, és alkossanak egy igazán extravagáns hátteret a dolgozóknak, hogy színesebben teljenek napjaik.

  201007121215.thumbnail

A djuice nem szereti a csupasz felületüket, ezért Freskó pályázatot hirdet. Arra kérik a pályázókat, fogják kreativitásukat, a djuice irodájának két fehér falát, és alkossanak egy igazán extravagáns hátteret a dolgozóknak, hogy színesebben teljenek napjaik.

201007121217.thumbnailA djuice workshop falai között folyó munkát imádja a djuice csapat, de olyan irodában szeretnék mindennapjaikat tölteni, mely a merész, odösösz, kreatív, szárnyaló gondolatok megszületéséhez a megfelelő hátteret nyújtja. Mivel csak nemrég lett a márka független, elköltöztek már ugyan új helyükre, az Eiffel térre, de még nem volt idő teljesen otthonossá tenni a helyet, ahol a nagy elhatározások és akciók születnek. A csapat kitárja irodája ajtaját és rendelkezésre bocsátja óriás fehér falit a kreativitás előtt.

A beérkezett pályamunkák közül a kiválasztottat az alkotó maga vagy szakember segítségével festheti meg a djuice workshop-ban. Aki szeretné személyesen is megtekinteni a falakat, hogy jobban el tudja képzelni a felületet, látogasson el nyugodtan az irodába és ötleteljen ott a haverokkal. Ami könnyebbség, hogy a falfestmény témája nincsen korlátozva, így komoly, vicces, őrült vagy éppen letisztult alkotásokat is várnak. Lehet 3D hatású, lehet fekete-fehér, egyetlen megkötés van csupán, a fal mérete.

Természetesen a nyertes alkotó vonzó nyereményekkel gazdagodik a djuice jóvoltából, hiszen reloadnet alapcsomagot és 50 000 Ft feltöltést kap ajándékba, hogy bárhol bármikor tudjon kapcsolódni az éterhez akár egy éven keresztül is.

A pályamunkákat 2010. augusztus 31-ig lehet leadni a teretadunk@djuiceteam.hu címre, vagy kinyomtatva illetve CD-n a djuice workshopban. A további részleteket és a falak méretét a www.djuice.hu/fresko weboldalon lehet megtalálni.

Németh Krisztina

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.