2024.április.21. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hírmorzsa pókerországból

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/42267"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/poker_stars_logo.thumbnail.jpg" border="0" width="68" height="100" /></a></span> <p>A PokerStars ötvenmillió dolláros nyereményt garantál a 2010-es World Championship of Online Poker bajnokságon. A WCOOP kilencedik alaklommal tér vissza a legnagyobb online pókerterembe.</p><p>

 poker stars logo.thumbnail

A PokerStars ötvenmillió dolláros nyereményt garantál a 2010-es World Championship of Online Poker bajnokságon. A WCOOP kilencedik alaklommal tér vissza a legnagyobb online pókerterembe.

 poker stars logo.thumbnail

A PokerStars ötvenmillió dolláros nyereményt garantál a 2010-es World Championship of Online Poker bajnokságon. A WCOOP kilencedik alaklommal tér vissza a legnagyobb online pókerterembe.

A PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP) versenysorozata, mely a világ legnagyobb, és legnagyobb nyereményű online versenysorozata, idén szeptember 5-én, immáron kilencedik alkalommal indul el. A 2010-es WCOOP-on a PokerStars ötvenmillió dolláros nyereményalapot garantál. Többet, mint eddig bármikor. És nem csak az óriási pénznyeremény csábít, hiszen megnyerni a világbajnoki címmel járó WCOOP karkötőt minden pókerbarát társaságban nagy elismerést vált ki.

A WCOOP kizárólag a PokerStars oldalairól érhető el. A 23 napon át tartó versenyeket szeptember 5-27. között tartják. Egy 215 dolláros NL Hold'em bajnoksággal kezdődik majd a küzdelem, mely 6-Max típusú, egy asztalnál maximum hat játékos játszhat majd. Az idei WCOOP 62 versenyt kínál, legtöbbjüket egymillió dollár fölötti garantált nyereményalappal. Négy új Knockout versenyt is megrendeznek, hogy a játékosoknak akkor is legyen esélye pénznyereménnyel távozni, ha nem pártolja őket a szerencse. A sorozat csúcspontját a 10.300 dolláros High Roller mixed-game (ami idén nyolcféle játéktípust kínál) és a már megszokott két napon át tartó 5.200 dolláros NL Hold'em főesemény (melynek tízmillió dollár a garantált nyereményalapja) jelenti, melyek 2010. szeptember 26-án kezdődnek.

A 2009-es WCOOP-on 43.973 játékos vett részt a világ 140 országából, ami majdnem a kétszerese volt a 2008-as évben jelentkező játékosok számának. A főeseményt Yevgeniy 'Jovial Gent' Timoshenko nyerte meg, nyereménye mintegy 1,7 millió dollár volt. Őt követte 'Udon Wannit' (1,2 millió dollár), Daniel 'djk123' Kelly (956.956 dollár) és 'reddeevil' (933.712 dollár). A magyar Traply Péter 'Bélabácsi' legnagyobb nyereménye pedig $173.420 dollár volt az egyik versenyen, ahol ötödikként végzett.

"A világ szinte összes játékosa kész arra, hogy átrendezze a programtervét hogy részt vehessen a WCOOP versenyein" mondta Daniel Negreanu a PokerStars Pro csapat tagja. "Ez a legnagyobb és valószínűleg a legjobb online póker-versenysorozat, melyben játékosok tízezrei mérik össze tudásukat szinte az összes játéktípusban. Ez egy minden téren egyedülálló esemény, és sosem hagynám ki."

A játékosok természetesen a PokerStars selejtezőin keresztül is bejuthatnak a WCOOP versenyeire. Nem számít kinek mennyi pénz van a számláján, mindenkinek megvan az esélye arra, hogy részt vegyen az év egyik legnagyobb versenyén és akár meg is nyerje azt.

A selejtezőkkel kapcsolatos információkért, és az idei World Championship of Online Poker frissített programtervéért rendszeresen figyelemmel lehet követni a http://www.pokerstars.com/,  a http://www.pokerstarsblog.com/ és a http://www.wcoop.com/ weboldalakon.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.