A Kóstolom alkalmazás megmondja! Együttműködést kötött a Kóstolom és a Kutybarát.hu. Vannak fontos dolgok az életben, ilyen a jó bor, és a kutyatartók számára ilyen, hogy minél több időt töltsenek együtt kedvencükkel. A két dolog nem zárja ki egymást, sőt!

 

A Kóstolom alkalmazás megmondja! Együttműködést kötött a Kóstolom és a Kutybarát.hu. Vannak fontos dolgok az életben, ilyen a jó bor, és a kutyatartók számára ilyen, hogy minél több időt töltsenek együtt kedvencükkel. A két dolog nem zárja ki egymást, sőt!

 

Magyarország első borturisztikai mobilalkalmazása, a Kóstolom és a Kutyabarát.hu együttműködést kötött annak érdekében, hogy a kutyatulajdonos borimádók is megtalálhassák azokat a helyeket, ahol hódolhatnak bor és gasztronómia iránti szenvedélyüknek, és kedvenc négylábújukat is vendégként kezelik.

 

Az igazi kutyások számára házi kedvencük családtagnak számít.

Ahogy a kutyatartás kultúrája fejlődik hazánkban, egyre több vendéglátóhely és turisztikai szolgáltató teszi lehetővé, hogy a gazdáknak ne kelljen lemondani kutyusuk társaságáról semmilyen helyzetben.

 

A Kutyabarát.hu 2012-ben indult egyedülálló kezdeményezés, melynek célja, hogy a kutyabarát helyek legnagyobb online adatbázisát hozza létre. Jelenleg közel 500 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg a portálon.

„Vidéken nőttem fel, gyermekkorom óta meghatározza az életemet a kutya. A Kutyabarát.hu egyik alapítójaként és kutyatartóként is fontosnak tartom mind szélesebb körben propagálni a kutyatartás kultúráját, a felelős állattartás fontosságát. Munkánk és feladatunk ezt is elősegíteni a Kutyabarát.hu-val. A Kutyabarát.hu létrehozatalával bíztunk abban, hogy saját és mások tapasztalatainak megosztása, mások véleményének közvetítése révén, sok – a kutyájára társként tekintő – gazdinak tudunk segíteni a szabadidő tartalmas eltöltésében – fogalmazott Sziládi-Kovács Tibor alapító.

 

Jó borok és kutyák egy helyen? Igen!

A Kóstolom borturisztikai mobilalkalmazás fejlesztői és a Kutyabarát.hu tulajdonosa együttműködést indított, melynek keretében közösen térképezik fel a hazai borvidékek kutyával is látogatható helyeit.

„Nagyon örülünk a Kutyabarát.hu-val induló együttműködésnek. Jómagam is lelkes kutyatartó vagyok gyermekkorom óta. Éppen ezért a Kóstolom csapatával egyetemben személyesen is fontosnak tartom, hogy a kulturált, felelős állattartás minél nagyobb teret kapjon. Így az alkalmazáson belül is külön megjelöljük a kutyabarát helyeket – mondta Pintér Zsolt, a Kóstolom alkalmazás megálmodója.

 

Külön jelölést kapnak az akadálymentesített helyek is

A kutyákat szívesen fogadó szolgáltatók mellett a Kóstolom applikációban további új elem, hogy az akadálymentesített helyek is külön megjelölést kapnak. Ezzel elősegítve az egyenlő esélyek érvényesülését a borturizmusban is.

 

Közel 1000 bor és 500 partner az alkalmazásban

A Futurion által fejlesztett Kóstolom mobilalkalmazás idén augusztustól elérhető, bárki számára regisztráció nélkül. Az applikáció megálmodóinak célja, hogy a borkedvelő, borturizmusra nyitott nagyközönséget összekössék a borvidékeken megtalálható borászatokkal, vendéglátóhelyekkel, szállásadókkal. Az indulás óta töretlen az érdeklődés az alkalmazás iránt. Már közel 1000 féle bor található meg az adatbázisban, melyeket a felhasználók értékelhetnek is. A partnerek száma is napról-napra gyarapszik, már összesen közel 500 szolgáltató adatlapja érhető el egy gombnyomásra az appban.

 

http://kutyabarat.hu

https://www.kostolom.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük