2024.február.23. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Holnap újra T-Mobile Bónusz Fesztivál

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/44280"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_78.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.bonuszfestival.hu/" title="http://www.bonuszfestival.hu/" width="100" height="52" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.bonuszfestival.hu/">http://www.bonuszfestival.hu/</a> </strong></span></span>2010-ben a megszokottól eltérő időpontban és új helyszínen jelentkezik Magyarország egyik legnagyobb elektronikus zenei rendezvénye, a T-Mobile Bónusz Fesztivál.

http://www.bonuszfestival.hu/http://www.bonuszfestival.hu/ 2010-ben a megszokottól eltérő időpontban és új helyszínen jelentkezik Magyarország egyik legnagyobb elektronikus zenei rendezvénye, a T-Mobile Bónusz Fesztivál.

http://www.bonuszfestival.hu/http://www.bonuszfestival.hu/ 2010-ben a megszokottól eltérő időpontban és új helyszínen jelentkezik Magyarország egyik legnagyobb elektronikus zenei rendezvénye, a T-Mobile Bónusz Fesztivál.

Október 16-án a Hungexpo három hatalmas arénájában és egy szabadtéri színpadán kerül sor a minden eddiginél gazdagabb programra, amelynek keretében több mint 40 lemezlovas és live act, a nemzetközi és hazai elektronikus zene élvonalbeli előadói lépnek porondra.

A T-Mobile – Burn Studios arénában Richie Hawtin valamint a Berlin Calling című kultuszfilmben színészként is bizonyító Paul Kalkbrenner vezérletével a legmodernebb techno hangzások csendülnek fel. A house és tech-house ütemek kedvelői többek között Pete Tong és Mark Night ritmusaitól pöröghetnek fel, míg a trance rajongóinak például az Above & Beyond 4 órás DJ-szettje szerezhet majd felejthetetlen pillanatokat.

A szabadtéri színpad DJ-pultjában egész éjszaka hazánk válogatott kiválóságai fogják pörgetni a lemezeket. Mind a négy helyszínen csúcsminőségű hang-, fény- és vizuáltechnikai felszereltséggel, valamint kényelmi szolgáltatásokkal várják a fesztivál közönségét.

A T-Mobile, az igényes szórakoztatás és az elektronikus zene elkötelezettje immár negyedik éve, már második alkalommal névadó szponzorként támogatja a nagyszabású rendezvényt.

http://www.bonuszfestival.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.