2022.01.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hosszú hétvége az Egykettőben

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65370"><img class="image image-preview" src="/files/images/EgyKEtto.jpg" border="0" width="250" height="141" /></a></span>A múlt heti fantasztikus buli után a szervezők folytatást terveznek, méghozzá 2012. október 19.-én, pénteken. Az Egykettő Fröccsligetben az estét most is feldolgozásokkal alapozzák meg.</p> <p> 

A múlt heti fantasztikus buli után a szervezők folytatást terveznek, méghozzá 2012. október 19.-én, pénteken. Az Egykettő Fröccsligetben az estét most is feldolgozásokkal alapozzák meg.

 

A múlt heti fantasztikus buli után a szervezők folytatást terveznek, méghozzá 2012. október 19.-én, pénteken. Az Egykettő Fröccsligetben az estét most is feldolgozásokkal alapozzák meg.

 

Este 8 órától Izil ismét a legjobb, legkülönlegesebb, legmeghökkentőbb feldolgozásokat prezentálja. Leporolják a régi melódiát, hogy némi face liftinget követően újra dúdolhassuk a régi-új slágert.

 

A Fröccsliget már csak néhány napig lesz nyitva, utána az Egykettő Borbisztróba teszik át a székhelyet, mely az Egykettő Sörsöntéssel együtt, hétfőn, azaz 2012. október 22-én nyitja meg kapuit.  A látványtervek régóta készülnek, sok verzió futott át az Egykettő csapat kezén, hogy a végső változat megszülessen. De elkészült, és a végeredmény fantasztikus lett. Továbbra is igényes kézműves konyhával várják a vendégeket, van továbbá itt is tizenkét borászat, de a bor mellett az Egykettő Sörsöntésnél magyar kézműves söröket is kínálnak. A söntés olyasmi lesz, mint egy kortárs kocsma.

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük