2024.április.12. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Hőszigetelés, a többszörösen megtérülő befektetés

2 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/34660"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_143.thumbnail.jpg" border="0" width="91" height="100" /></a></span>A tél beköszöntével mindenki, akinek nincs szigetelve a háza, a saját bőrén érzi a hideget, a fűtésköltséget, a magas energiaárakat. Akinek hőszigetelt a háza, szerencséje van, hiszen többszörös megtakarítást érhet el. Hogy hogyan?</p><p>

 

image1 143.thumbnailA tél beköszöntével mindenki, akinek nincs szigetelve a háza, a saját bőrén érzi a hideget, a fűtésköltséget, a magas energiaárakat. Akinek hőszigetelt a háza, szerencséje van, hiszen többszörös megtakarítást érhet el. Hogy hogyan?

 

image1 143.thumbnailA tél beköszöntével mindenki, akinek nincs szigetelve a háza, a saját bőrén érzi a hideget, a fűtésköltséget, a magas energiaárakat. Akinek hőszigetelt a háza, szerencséje van, hiszen többszörös megtakarítást érhet el. Hogy hogyan?

Az EPS hőszigetelők használata hidegben a fűtésköltségeket csökkenti, emellett egy megfelelően kialakított, szakszerűen beépített hőszigetelés kiváló befektetés a jövőbe, mert nemcsak környezetbarát megoldás, hanem az ingatlan értékét is növeli. A ház eladási ára nagymértékben nő, hiszen a vásárlónak is fontosak a fent említett szempontok. A mai nehéz ingatlanhelyzetben pedig nem árt előrelátónak lenni és mindent kellően megalapozni. Ugyanakkor hasznos, ha megfelelően tájékozódunk. Fontos tudni, hogy a szakemberek a 10-15 cm vastag hőszigetelő réteget ajánlják, ami hamar behozza az árát. Kiváló páraáteresztő, könnyen beépíthető, megbízható anyag az expandált polisztirol.

Hogy mi mindent érdemes tudni még róla? A Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete, a MEPS tömöríti az ezzel foglalkozó szakembereket, honlapján teljes körű tájékoztatást nyújt a hőszigetelési megoldásokról, választ ad a felmerülő kérdésekre, szakszerű segítséget az expandált polisztirolt beépítők számára. Ugyanakkor a szakemberek is megragadták az alkalmat a http://www.meps.hu/ oldalon és tesztelik olvasóik tájékozottságát, játékra hívják az érdeklődőket, melynek keretében egyszerű kérdések megválaszolásával havonta három darab könyvutalványt nyerhetnek mindazok, akik a többszörösen jó befektetések mellett kötelezik el magukat. 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.