Az I. Magyar Hagyományőrző Fürj és Fürjtojás Fesztivál 2015. március 7.-én kerül megrendezésre Cserkeszőlőn, majd havi rendszerességgel országszerte. A sorozat arca és háziasszonya IVI Angel, kislányával, VIKI Angellel.

 

Az I. Magyar Hagyományőrző Fürj és Fürjtojás Fesztivál 2015. március 7.-én kerül megrendezésre Cserkeszőlőn, majd havi rendszerességgel országszerte. A sorozat arca és háziasszonya IVI Angel, kislányával, VIKI Angellel.

 

A fesztiválsorozat célja, hogy felhívják az emberek figyelmét arra, hogy az egészségükkel maguknak kell törődniük, az nagy részben attól függ, amit megeszünk.

„Szeretnénk az emberek figyelmét a kiváló minőségű, hazai termékek fogyasztására irányítani, de legfőképpen, a régebben igen népszerű, fürj és fürjtojás ételeket szeretnénk újra a magyar emberek asztalára tenni, újra köztudatba hozni valamint a jótékony hatású nyersen fogyasztott fürjtojás kúrát népszerűsíteni, ami elsősorban az immunrendszer megerősítésére, és közel 130 féle betegség megelőzésére szolgál, illetve a gyógyulás elősegítésében hatásos" – mondta az esemény tájékoztatóján IVI Angel.

 

Miért pont a fürjtojás?

A fürjtojás a hosszú élet titka. A fürjtojás beltartalma igen magas, bizonyítottan nagyon sok értékes hatóanyagot tartalmaz, mint például vitaminokat, vasat, magnéziumot, cinket, rezet, foszfort, ásványi anyagokat, aminosavakat, ami miatt fogyasztása mindenkinek ajánlott. Elsősorban az immunrendszerünk védelmében segít, de kúraszerűen, nyersen fogyasztva, számos betegség megelőzésében, és leküzdésében segít, mint például az emésztési zavarok, gyomorfekély, májbajok, vérnyomás, migrén, asztma, vérszegénység, allergia, szívbántalmak, bronchitis, pánik, szorongásos betegségek, depresszió stb. A fürjtojás nagyon egészséges a gyerekeknek is, mivel fehérjében is gazdag, jó hatással van a fiatal, fejlődésben lévő szervezetre.

 

Hangsúlyozott célja a fesztiválsorozatnak, hogy az emberek ismerjék meg milyen kincs van a kezükben, akár ha az egészségüket szeretnék megóvni, akár finom és egészséges fürj ételeket, fürjtojásos finomságokat látnának szívesen asztalukon.

 

IVI Angel a fesztivál háziasszonya, felvidéki magyar anyuka, szépségkirálynő és jószolgálati nagykövetként szerzett közismertségét arra hasznosítja, hogy segítőkész legyen ott, ahol szükség van rá, és csapata az IVI Angel World Team ezért országszerte, havi rendszerességgel vidám hangulatú fürj-fesztivált és magyar termékek vásárát rendezi, hogy a fürjtojás, a fürjből készült ételek (amelyből nemsokára receptkönyv is készül – lásd a mellékelt fotón) ismételten a figyelem középpontjába kerüljenek.

 

Mindenkit várnak a szervezők március 7.-én, szombaton, Cserkeszőlőn, a Bonita Apartman Hotel melletti szabad területen.

 

2015. március 7.

I. Magyar Hagyományőrző Fürj és Fürjtojás Fesztivál

Cserkeszőlő

 

http://www.bonitaapartmanhotel.hu

http://cserkeszolo.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük