Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén tizennyolcadik alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat. 2010. június 5-én a WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán hatalmas tömeg előtt rendezték meg a magyar zenei élet népszerű díjátadó gáláját.

 

Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén tizennyolcadik alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat. 2010. június 5-én a WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán hatalmas tömeg előtt rendezték meg a magyar zenei élet népszerű díjátadó gáláját.

Bravo idolBravo idolCsaknem tízezren voltak kíváncsiak a showra, melyen a magyar és a nemzetközi popzenei élet sztárjait jutalmazták arany OTTO szobrokkal. Európa és Magyarország legnépszerűbb zenei lapja, a BRAVO által alapított díj jelöltjei közül ismételten a közönség választotta meg a nyerteseket.

Az év együtteseAz év együtteseA BRAVO OTTO Díjátadó Gála idén is nagy meglepetéseket tartogatott mind a közönség, mind a jelöltek számára. A két műsorvezető Dukai Regina és Steiner Kristóf voltak. Erik, a No Thanx egykori énekese pirotechnikai show-al, az AFC világító dobogón speciális látványelemekkel vegyített produkcióval kápráztatta el a WestEnd tetőteraszán összegyűlt több ezer fiatalt. Az ifjú tehetség Brasch Bence is fellépett a díjátadón. A Bravo OTTO-t két különleges produkció zárta: Tóth Gabi és Lola duettje, akik Lady Gaga és Beyoncé közös számát adták elő, valamint az estét SP Special Showja zárta. A fiatal előadónak ez volt élete első nagykoncertje ilyen hatalmas tömeg előtt. A 2010-es BRAVO OTTO nagy győztese SP volt, akit összesen 3 kategóriában is díjaztak. Ilyenre több éve nem volt példa a magyarországi OTTO történetében.

Az év énekeseAz év énekese

Az év magyar együttese idén második alkalommal az Anti Fitness Club lett, akik így harmadszor vehették át az OTTO szobrocskát, hiszen új felfedezettként már 2008-ban is a közönség kedvencei voltak. Az év magyar énekesnője az extravagáns megjelenéséről ismert Tóth Gabi lett, legjobb férfi előadónak pedig SP-t választották a BRAVO olvasói. Az idei év felfedezettje Brasch Bence lett, aki nem mással debütált a díjátadó gálán, mint, hogy koncertje közben megcsókolta egyik színpadra hívott rajongóját. Az év legjobb magyar klipjéért járó szobrot SP kapta. Videójának címe Kép maradsz, amelyet saját maga rendezett és a dal természetesen a rendezvényt lezáró főprodukción, SP Special Showján is elhangzott.

Az év felfedezettjeAz év felfedezettje2010-ben egy új kategóriában is nyertest hirdettek: az első alkalommal odaítélt BRAVO IDOL díjat szintén SP vehette át, aki így az est legnagyobb nyertesének mondhatja magát, hiszen triplázott az arany szobrokból. „A BRAVO IDOL újonnan megalapított díj célja olyan fiatal előadókat jutalmazni, akik nemcsak zenéjükkel, de társadalmi szerepvállalásukkal, tetteikkel is egyfajta példaképek lehetnek a fiatal generáció számára. Nagyon örülök, hogy SP kapta ezt a díjat, aki nemcsak kitűnő előadó, de mindig nyitott szemmel, a körülötte élőkre figyelve éli az életét, jelentős szerepet vállalva különböző társadalmi akciókban." – mondta Illés Csaba a Bravo főszerkesztője.

A 2010-es BRAVO OTTO nyertesei:

Az év magyar férfi előadója: SP

Az év magyar női előadója: Tóth Gabi

Az év magyar együttese: Anti Fitness Club

Az év magyar klipje: SP – Kép maradsz

Az év magyar felfedezettje: Brasch Bence

BRAVO IDOL – SP

Az év klipjeAz év klipje

A 2010-es BRAVO OTTO külföldi nyertesei:

Az év külföldi férfi előadója: David Guetta

Az év külföldi női előadója: Lady Gaga

Az év külföldi együttese: Jonas Brothers

Az év külföldi klipje: Miley Cyrus – Party in the U.S.A.

Az év külföldi felfedezettje: Justin Bieber

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük