David Guetta, Robbie Williams vagy Wellhello koncertjegyet is nyerhetnek a hallgatók. Nagyszabású meglepetéssel indul a nyár a Class FM-en!

 

David Guetta, Robbie Williams vagy Wellhello koncertjegyet is nyerhetnek a hallgatók. Nagyszabású meglepetéssel indul a nyár a Class FM-en!

 

A négy hónapon át tartó Class Nyár 2015 programsorozat ideje alatt a legjobban várt hazai bulikra juthatnak el a hallgatók. A kampány ideje alatt minden játékban 25 db páros jegy talál gazdára, sőt, a legszerencsésebbek személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel az életre szóló koncertélmény mellett.

 

Első sorból tombolni Tiestora, Aviciire vagy David Guettara? Robbie Williams-szel vagy John Newman-nel együtt énekelni a legnagyobb világslágereket? A Class FM-mel most mindez valósággá válhat, ugyanis a Class Nyár idén a legnagyobb slágerek mellett rengeteg különleges koncertélménnyel kedveskedik a több millió, hűséges hallgatónak.

 

Ilyen még nem volt! A 4 hónapon át tartó különleges programsorozat keretein belül hazánk leghallgatottabb rádiója olyan világsztárokhoz hozza közelebb a hallgatókat, mint Avicii, David Guetta vagy Robbie Williams. Helyet kap a színes zenei felhozatalban még a páratlan hanggal megáldott John Newman, a világhírű R&B és soul énekesnő Emeli Sandé, a teltházas koncerteket jegyző Wellhello, a fiatalabb korosztály nagy kedvence, a bájos Violetta, sőt, a sportrajongók a Forma 1-re is kijuthatnak. A legszerencsésebb hallgatóknak a belépőjegyen felül lehetősége nyílik a színfalak mögött, személyesen találkozni a legnépszerűbb előadókkal vagy sportolókkal. Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és részt venni Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál, Argyelán Krisztánál, vagy a Morning Show műsorvezetőinél a játékban!

 

„Mint minden évben, most is nagyon kiteszünk magukért, szeretnénk meghálálni hűséges hallgatóinknak, hogy minket választanak. Idén nyáron a legmenőbb zenei csemegékkel készülünk: személyesen hozzuk el a legnagyobb világsztárokat a hallgatóinknak, hogy életük legklasszabb élményeiben lehessen részük. A szerencsések páros belépőket nyerhetnek a legnépszerűbb előadók várva várt nyári koncertjeire, sőt, néhányan akár a kulisszák mögött, személyesen is találkozhatnak a sztárokkal. Én személy szerint Robbie Williams koncertjét várom a legjobban, de a többi nemzetközi fellépőért is rajongok!" – mondta Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor népszerű házigazdája.

 

A Class Nyár 2015. május 18-án startolt: a hallgatók a héten a május 29-i Wellhello koncertjegyekért szállhatnak játékba.

 

http://classfm.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük