2022.december.05. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Indul az Albacomp Training Center

2 perc olvasás
  <p><span class="inline left"><a href="/node/17977"><img class="image thumbnail" src="/files/images/alba_logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="78" /></a></span>Az Albacomp Zrt. pályázat útján nyerte el az IBM Magyarországi Kft-nél az 'Authorized Training Provider' (ATP) címet, amelynek köszönhetően az IBM hivatalos tanfolyamainak beszállítója lett. A képzések az újonnan kialakított Albacomp Training Centerben, az Alkotás Point épületében lesznek megtartva. </p><p>

 

alba logo.thumbnailAz Albacomp Zrt. pályázat útján nyerte el az IBM Magyarországi Kft-nél az 'Authorized Training Provider' (ATP) címet, amelynek köszönhetően az IBM hivatalos tanfolyamainak beszállítója lett. A képzések az újonnan kialakított Albacomp Training Centerben, az Alkotás Point épületében lesznek megtartva.

 

alba logo.thumbnailAz Albacomp Zrt. pályázat útján nyerte el az IBM Magyarországi Kft-nél az 'Authorized Training Provider' (ATP) címet, amelynek köszönhetően az IBM hivatalos tanfolyamainak beszállítója lett. A képzések az újonnan kialakított Albacomp Training Centerben, az Alkotás Point épületében lesznek megtartva.

Az IBM 'ATP' címe hazai és európai szinten is kiemelkedő rangot jelent az oktatás területén. Az Albacomp Zrt. most 2010-ig kötött szerződést az IBM hivatalos tanfolyamainak lebonyolítására. Ennek biztosítására alakították ki az Alkotás Pointban található Albacomp Training Centert, amely teljes mértékben kielégíti az IBM által elvárt és előírt követelményeket. A jó megközelíthetőséggel rendelkező 3 számítógépes tanterem helyén már korábban is működött a székesfehérvári cégnek oktatóterme.

A kizárólagos ATP partneri címet nyert Albacomp Zrt., az IBM Magyarországi Kft. által kiírt beszállítói tenderen bizonyult a legjobbnak. A két vállalat bízik a közös együttműködés sikerében, hiszen mindketten jelentős tapasztalattal rendelkeznek az informatikai oktatás területén. A mostani program keretében a vidéki képzésekkel együtt évente közel 3.000 fő részére tudnak oktatást biztosítani.

„Az IBM oktatási üzletágának célja, hogy ügyfelei számára megtalálja a lehető leghatékonyabb képzési- oktatási formát, melynek keretében az igényelt témakörök elsajátíthatók. Meggyőződésünk, hogy az Albacompban kiváló partnerre találtunk ennek a célnak a megvalósításához. Mindebben segít az új képzési központ is, ahol a lehető legkorszerűbb infrastruktúra áll majd a tanulni vágyók rendelkezésére" – mondta Bartus János, az IBM Magyarországi Kft. Oktatási Üzletágának vezetője.

„Nagy elismerés az Albacomp számára, hogy hazánkban kizárólagos ATP partneri címet kapott az IBM oktatási üzletágától. Bízunk abban, hogy az eddig megszerzett informatikai oktatási tapasztalatunkat egy nemzetközi vállalattal közösen indított programban tovább mélyíthetjük, ezáltal a magyarországi képzések továbbra is világszínvonalúak maradnak."- nyilatkozta Minárovits János, az Albacomp Zrt. vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.