2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Indult a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97769"><img class="image image-preview" src="/files/images/strand_2.preview.jpg" border="0" width="476" height="187" /></a></span>December 1-jén délután a hazai zenei élet krémje árulta a STRAND Fesztiválra a jegyeket a budapesti Erzsébet téren. Persze ekkor már országosan is elkezdődött a kedvezményes jegyterjesztés a nyárzáró fesztiválra. STRAND - Nagyon Zene Fesztivál augusztus 24-27. között. <p> 

December 1-jén délután a hazai zenei élet krémje árulta a STRAND Fesztiválra a jegyeket a budapesti Erzsébet téren. Persze ekkor már országosan is elkezdődött a kedvezményes jegyterjesztés a nyárzáró fesztiválra. STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztus 24-27. között.

 

December 1-jén délután a hazai zenei élet krémje árulta a STRAND Fesztiválra a jegyeket a budapesti Erzsébet téren. Persze ekkor már országosan is elkezdődött a kedvezményes jegyterjesztés a nyárzáró fesztiválra. STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztus 24-27. között.

 

Jövőre negyedik alkalommal jelentkezik a MOL Nagyon Balaton programsorozat.

Bár a kapunyitásig még közel 8 hónapot várnunk kell, december 1-jén elindult a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál kedvezményes jegyelővételi időszaka. Aznap, a Petőfi Rádió hazai sztárjai közül többen a budapesti Erzsébet téren árusítottak jegyet. A jegypénztárban találkozhattak – mások mellett – a Halott Pénz, az Irie Maffia, a Brains, a Mary PopKids, a Soerii & Poolek és az Intim Torna Illegal több tagjával és Odettel is.

Az első 100 bérletvásárló ugyanitt STRANDos ajándéktárgyat is hazavihetett.

 

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiválja 2016-ban a nyár utolsó hétvégéjére költözik, augusztus 24-27. között várja közönségét Zamárdi szabadstrandján.

 

És még egy jó hír a STRAND rajongóinak: december 1-jézől végre-valahára láthatjuk az idei aftermovie-t a fesztivál honlapján.

https://www.youtube.com/watch?v=OTJzr8elOXw

 

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál szervezői egy, a rajongók által nagyon várt világsztárt jelentettek be: 2016. augusztus 26-án Zamárdiban ad koncertet a brit HURTS.

 

„Never give up, it's such a wonderful life." 2009-ben kezdett terjedni az interneten az addig ismeretlen Theo Hutchcraft énekes és a zenefelelős, Adam Anderson duójának első hatalmas slágere, a Wonderful Life. A brit Hurts azóta meghódította egész Európát, és persze a hazai közönséget is, köszönhetően az olyan daloknak, mint a Stay, a Somebody to Die For vagy a Miracle; hűvös, romantikus, őszinte és felszabadító szintipop zenéjükkel többször bizonyítottak már a hazai közönség előtt is.

 

Legutóbbi, harmadik nagylemezük idén októberben jelent meg Surrender címmel, jövőre pedig – augusztus 26-án – a MOL Nagyon Balaton kiemelt eseményeként jegyzett STRAND – Nagyon Zene Fesztiválra az eddigi leglátványosabb és legváltozatosabb műsorukkal érkeznek majd.

 

2016. augusztus 24-27.

STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

Zamárdi

 

www.strandfesztival.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.