A  nemzetközi  személyzeti tanácsadó cég az Adecco két újdonsággal jelent meg, amely segítheti a munkahely-keresést illetve a megfelelő jelölt megtalálását.

 

A  nemzetközi  személyzeti tanácsadó cég az Adecco két újdonsággal jelent meg, amely segítheti a munkahely-keresést illetve a megfelelő jelölt megtalálását.

 

Az Adecco Magyarország ez év elején olyan új innovatív toborzási eszközöket mutat be, melyek messze túlmutatnak a hagyományos csatornák hatékonyságán. Mind az álláskeresés, mind pedig a jelöltek toborzásakor, illetve a munkaadók és munkavállalók egymásra találásában és a kapcsolattartásban ugyanis kulcsszerepet játszanak az IT mobil-technológiák, illetve a már létező kapcsolati hálók, így a közösségi médiák is. Ezen igényekre válaszként mutatja be a cég letölthető okostelefon alkalmazását, amely az IOS és Andoid alapú telefonokon egyaránt díjmentesen érhető el, illetve prezentálja  Resu-ME nevű LinkedIn megjelenésen alapuló videó-megoldását, amellyel a jelölt még egyedibbé teheti a bemutatkozását.

 

Az alkalmazás segítségével  könnyedén megtalálhatja leendő munkavállalóját a lehető legrövidebb időn belül, hiszen a jelöltek nemcsak álláskeresésre használhatják az applikációt, hanem azonnal meg is pályázhatják a nekik legmegfelelőbb pozíciót.

 Adecco Magyarország mobil-applikációjának további előnyei a kiválasztás során:

–       a megszokottól eltérő alternatív csatornán rövid időn belül nagy számú releváns jelölt

–       passzív álláskeresők elérése

–       a digitális kor igényeinek megfelelő toborzási csatorna

–       az Y generáció elsődleges elérési forrása

–       letöltése ingyenes

 

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/adecco-jobs-in-hungary/id771764880?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adecco.hu&hl=en

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük