Idén két újítással is jelentkezik az immáron hatodszorra megrendezett „Informatikai Biztonság Napja" (ITBN) 2010. szeptember 28-29-én.

 

 

Idén két újítással is jelentkezik az immáron hatodszorra megrendezett „Informatikai Biztonság Napja" (ITBN) 2010. szeptember 28-29-én.

 

A 2010-es konferencia újdonságai közé tartozik az ITBN Security Award 2010 díj meghirdetése – amelyet szakmai zsűri bevonásával, három kategóriában hirdetnek meg. A neves szakemberekből álló zsűri 2010 év kiemelkedő IT Biztonsági teljesítményeit a „Legjobb gyártói/szolgáltatói innováció", és a „Legjobb IT Biztonsági referencia projekt" kategóriákban díjazza. Még az esemény előtt továbbá lehetőség nyílik majd szavazni a 2010-es év IT Biztonsági véleményformálójára is, amelyet viszont már a közönség ítél majd oda.

Idei újdonság az a pályázati lehetőség benyújtása is, amelyet független jelentkezők adhatnak be. A pályázat lényege, hogy ösztönözze az olyan független, vagy függetlenül megnyilvánulni képes szakembereket, akiknek van érdekes szakmai véleményformáló, esetleg kutatásfejlesztéssel kapcsolatos mondanivalója, és amelyek cégektől és akár konkrét termékektől függetlenül mutatnak be egy-egy témát, vagy technológiát, amely az informatikai biztonság területén napi rendszerességgel felmerül.

Az idén két naposra nőtt ITBN Konferenciát hatodszor rendezik meg, amely a hazai informatikai biztonságban érintett szereplőket fogja össze. Az ITBN szervezői – a tavalyi nagysikerű esemény után – több mint 1200 IT biztonsági szakembert és közel 70 támogató biztonsági céget várnak az egyre bővebb tematikával jelentkező, ingyenesen látogatható konferenciára és kiállításra.

Az ITBN 2010 szakami zsűrijének tagjai:

  • Bodnár Ádám – 2009. év informatikai újságírója, HWSW főszerkesztő
  • Hirsch Gábor – IVSZ Biztonsági munkacsoport vezető
  • Jakab Péter – MKB Bank Zrt. bankbiztonsági igazgató, Magyar Bankszövetség Bankbiztonsági Munkabizottságának elnöke
  • Keleti Arthur – ITBN főszervező
  • Kirner Attila – Főosztályvezető, PSZÁF Informatika Felügyeleti Főosztály, ISACA elnök
  • Dr. Muha Lajos – Tanszékvezető főiskolai tanár, Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Informatikai Tanszék
  • dr. Nyuli Attila – Igazgató-helyettes, Informatikai alkalmazás szolgáltatások osztály, NHH
  • Rónaszéki Péter – Információ- és fizikai biztonsági vezető, Lufthansa Systems Hungária Kft.
  • dr. Szabó Endre Győző – Főosztályvezető-helyettes, Adatvédelmi Biztos Irodája, OBH

A zsűriről:

http://www.itbn.hu/ITBN-Security-Award/itbn-security-award-zsri

A rendezvényre jelentkezni, előadási témával pályázni az ITBN Konferencia hivatalos weboldalán található feltételeknek megfelelően (http://www.itbn.hu/) az info@itbn.hu címen lehet. A pályázati feltételek az alábbi linken érhetők el:

http://www.itbn.hu/Eloadas-palyazat/palyazati-feltetelek

ITBN Security Award-ról :

http://www.itbn.hu/Table/ITBN-Security-Award/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük