2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Itt az Otthonőrző! – új piaci területre lépett a T-Home

4 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/36064"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/527x260_otthonorzo_csatlakozas.thumbnail.jpg" border="0" alt="Hogyan működik?" title="Hogyan működik?" width="100" height="49" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Hogyan működik?</strong></span></span>Az  T-Home legújabb Otthonőrző szolgáltatásával megelőzhető az otthonokat és az otthonlévőket sajnos egyre gyakrabban fenyegető veszély - betörés, lakástűz, gázszivárgás, szénmonoxid mérgezés. </p><p> 

hogyan működik?Hogyan működik?Az  T-Home legújabb Otthonőrző szolgáltatásával megelőzhető az otthonokat és az otthonlévőket sajnos egyre gyakrabban fenyegető veszély – betörés, lakástűz, gázszivárgás, szénmonoxid mérgezés.

 

hogyan működik?Hogyan működik?Az  T-Home legújabb Otthonőrző szolgáltatásával megelőzhető az otthonokat és az otthonlévőket sajnos egyre gyakrabban fenyegető veszély – betörés, lakástűz, gázszivárgás, szénmonoxid mérgezés.

 

A rendkívül egyszerűen telepíthető és használható rendszer e-mailben vagy mobiltelefonon értesíti felhasználóját a riasztási eseményekről, akár áramkimaradás esetén is. A különböző nagyságú lakásokra kialakított, négyféle csomagban, kedvező áron kínált szolgáltatás fontos mérföldkövet jelent a digitális otthonok kiépítése terén.

„A T-Home az Otthonőrző szolgáltatással új piaci területre lépett, amellyel ügyfeleink jobb kiszolgálását, növekvő elégedettségét szeretnénk elérni. A fejlesztéssel a már ismert telekommunikációs és infokommunikációs ajánlatainkon túl az otthonok nyugalmához és biztonságához is hozzá szeretnénk járulni" – hangsúlyozta Winkler János, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgató-helyettese. „Az új szolgáltatás a vezeték nélküli rádiókommunikáció és a szélessávú internet-technológia segítségével figyeli otthonunkat, a nyitásérzékelőkön és a felszerelt mozgásérzékelőkön keresztül" -tette hozzá Pataki Róbert, a Magyar Telekom stratégiai és üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettese. A szolgáltatás részeként kínált központi egység a felszerelt érzékelőkkel, távirányítókkal, kamerával biztonságos vezeték nélküli technológiával kommunikál, továbbá rajta keresztül jut el az információ a felhasználóhoz.

Ha valaki megpróbál betörni a lakásba, a szenzorok érzékelik azt, és jeleznek a központi egységnek, amely a szélessávú interneten keresztül azonnal riaszt: üzenetet küld a megadott mobiltelefonszámra vagy e-mailcímre – ezek után, ha szükséges, gyorsan és könnyen lehet intézkedni. A központi egység tartalékakkumulátorral valamint GPRS-kapcsolattal rendelkezik, így a rendszer áramkimaradás vagy a vezetékes internet-szolgáltatás szünetelése esetén is működőképes marad. Az Otthonőrző telepítése rendkívül egyszerűen, szakember segítsége nélkül megoldható. A rendszert szabadon bővíthetjük új érzékelőkkel, kiterjeszthetjük, testre szabhatjuk: a különböző eszközök igényeinknek megfelelően – a központi egység kivételével – külön-külön is megvásárolhatók. A nyitásérzékelő, a mozgásérzékelő, a távirányító és a kamera vezeték nélküli kapcsolatban áll a központi egységgel, a bővítések pedig szabadon illeszthetők a korábban vásárolt Otthonőrző rendszerhez.

A T-Home az Otthonőrző szolgáltatást négy (Alap, Kicsi, Közepes és Extra) csomaggal kínálja, 1 éves hűségidő vállalásával,.Az Otthonőrző szolgáltatás az internet-előfizetéssel rendelkezők számára bármelyik T-Pont üzletben megrendelhető. A szolgáltatásról és az ajánlattal kapcsolatban további információ a www.t-home.hu   oldalon található.

uk? Csomag tartalma Egyszeri belépési díj Havidíj 1 év hűség esetén
Alap csomag Alap csomagunk a 40m2 alatti lakásokhoz, garzonokhoz a legmegfelelőbb választás. Központi egység
1 db Nyitásérzékelő
1 db Mozgásérzékelő
1 db Távirányító
3 990 Ft 3 590 Ft
Kicsi csomag A Kicsi csomagot a kisebb, kb. 40-50 m2-es lakásokhoz ajánljuk. Központi egység
2 db Nyitásérzékelő
2 db Mozgásérzékelő
2 db Távirányító
5 990 Ft 4 590 Ft
Közepes csomag A Közepes csomagot nagyobb méretű panel, téglalakásokhoz, vagy akár családi házakhoz ajánljuk, mely 60-70 m2-es lakásokhoz kitűnő választás és már kamerát is tartalmaz! Központi egység
2 db Nyitásérzékelő
2 db Mozgásérzékelő
3 db Távirányító
1 db Kamera
7 990 Ft 5 590 Ft
Extra csomag Az Extra csomag a 70 m2-nél nagyobb lakásokhoz való, mivel több kamerát és mozgásérzékelőt is tartalmaz, így az összes szobát könnyedén levédheti! Központi egység
3 db Nyitásérzékelő
3 db Mozgásérzékelő
4 db Távirányító
2 db Kamera
9 990 Ft 6 990 Ft

További eszközök

  Bruttó egyszeri díj
Nyitásérzékelő 6 590 Ft
Mozgásérzékelő 8 690 Ft
Távirányító 5 290 Ft
Kamera 37 990 Ft
Riasztás érzékelő eszköz 6 590 Ft

Otthonőrző szolgáltatás 2010. január 18-tól visszavonásig megrendelhető bármelyik T-Pont üzletben. A szolgáltatás igénybe vételéhez vezetékes szélessávú internet előfizetés szükséges bármely szolgáltatónál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.