2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ízutazás Torkos Csütörtökön — Gyertyafényes vacsora a nosztalgia étkezőkocsikban

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/88261"><img class="image image-preview" src="/files/images/2015_Torkos_vacsoravonat.preview.jpg" border="0" width="462" height="170" /></a></span>A MÁV Nosztalgia Kft. exkluzív gyertyafényes vacsoravonata idén is várja a Torkos Csütörtökön vendégeit. Február 19-én, a Gyertyafény Expresszen vacsorázó vendégek az étel- és italfogyasztásból 50%-os kedvezményt kapnak. Ezen az estén hangulatos nosztalgia étkezőkocsikban vacsorázhatnak a programra jegyet váltók. <p> 

A MÁV Nosztalgia Kft. exkluzív gyertyafényes vacsoravonata idén is várja a Torkos Csütörtökön vendégeit. Február 19-én, a Gyertyafény Expresszen vacsorázó vendégek az étel- és italfogyasztásból 50%-os kedvezményt kapnak. Ezen az estén hangulatos nosztalgia étkezőkocsikban vacsorázhatnak a programra jegyet váltók.

 

A MÁV Nosztalgia Kft. exkluzív gyertyafényes vacsoravonata idén is várja a Torkos Csütörtökön vendégeit. Február 19-én, a Gyertyafény Expresszen vacsorázó vendégek az étel- és italfogyasztásból 50%-os kedvezményt kapnak. Ezen az estén hangulatos nosztalgia étkezőkocsikban vacsorázhatnak a programra jegyet váltók.

 

A Magyar Turizmus Zrt. 2015-ben újra feleleveníti a néphagyományra épülő gasztronómiai akciót, melyhez a MÁV Nosztalgia Kft. idén is csatlakozik vacsoravonatával. Torkos Csütörtök estéjén a Gyertyafény Expressz vendégei részesei lehetnek egy kétórányi gasztronómiai ízutazásnak, melyre garancia a kínált menük gazdag ízvilága. Minden vacsorázó vendég megtalálja a kedvére való fogást, még azok is, akik ebben az időszakban már nem fogyasztanak húst. Ők az étlapon vegetáriánus menüt is választhatnak. A kitűnő ételek mellé prémium kategóriás pezsgőt és borokat kóstolhatnak.

 

A Torkos Csütörtök-i ízutazáson részt vesz ifj. Albert Flórián és Albert Magdolna családtagjaikkal, akik a 18.00 órakor kezdődő gyertyafényes vacsorát édesapjuk – Albert Flórián – nevét viselő „Albert kocsiban" fogyasztják el. Albert Flórán, a „Császár" nevét viselő vasúti kocsit a MÁV Nosztalgia 2014-ben újította fel. Az Albert kocsit kívülről a Legenda portréja és neve díszíti, belső kialakításában stílusosan a zöld-fehér színvilág köszön vissza. A kocsiban kapott helyet az „Albert kiállítás", melynek képanyagában az egyetlen magyar aranylabdás, többszörös világ- és Európa-válogatott labdarúgó, a Nemzet Sportolója sportpályafutása követhető nyomon.

 

A vacsorázó vendégeket a Budapest-Nyugati pályaudvar patinás hangulatú Királyi várótermébe 45 perccel a vacsora kezdete előtt várja a MÁV Nosztalgia Kft. A hangulatos étkezőkocsikból álló nosztalgiaszerelvény a vacsora teljes időtartama alatt a Nyugati pályaudvar 9. vágányán tartózkodik. A Torkos vacsoravonatra kedvezményes részvételi jegyek – a készlet erejéig – elővételben válthatók 6.000 Ft/fő áron a MÁV Nosztalgia Kft. Jegyirodájában, a Budapest-Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. Ezen az estén 18.00 és 21.00 órára lehet asztalt foglalni. A programra SZÉP kártyát is elfogadnak. További információ a www.mavnosztalgia.hu oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.