2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Januárban jön a Csak színház és más semmi

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97838"><img class="image image-preview" src="/files/images/színház.preview.jpg" border="0" width="468" height="241" /></a></span>Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión. <p> 

Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión.

 

Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión.

 

Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.

A közszolgálati médiaszolgáltatás feladata többek között a magyar filmművészet támogatása, az új magyar filmalkotások bemutatása. Ez alkalommal egy olyan alkotás jött létre, amely a hazai színészvilág legnagyobb sztárjait vonultatja fel, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt.

 

A sorozat vezető írója Divinyi Réka, Balázs Béla-díjas forgatókönyvírója Goda Krisztina, aki már többször bizonyított kasszasikeres filmekben, operatőre pedig Babos Tamás volt. Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak, és a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, melynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig.

 

A sorozatot autentikus térben, a budapesti Thália Színházban és néhány külső helyszínen forgatták idén nyáron, szeptember közepéig bezárólag. A kiváló szórakoztatás mellett az alkotók és a közmédia elkötelezett célja a sorozat elkészítésével, illetve bemutatásával többek között az, hogy betöltsék az űrt a magyar tévésorozatok iránti igényre, érdeklődésre. 

 

Főszerepben:

Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán

További szerepekben:

Dengyel Iván, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Habermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások…

 

Alkotók:

Divinyi Réka – vezető író

Goda Krisztina – kreatív producer, forgatókönyvíró

Miklauzic Bence – rendező

Nagypál Orsi – rendező

Kálomista Gábor – producer

Helmeczy Dorottya – line producer

Babos Tamás – operatőr

Balázs Ádám – zeneszerző

Klimó Péter – díszlettervező

Zelenka Nóra – jelmeztervező

 

A szereplők sorsának alakulását január 10-től hetente követhetik a Duna Televízión.

http://www.mediaklikk.hu/video/hamarosan-uj-sorozat-indul-a-dunan

https://www.facebook.com/kozmedia

https://www.facebook.com/Csakszinhazesmassemmi?_rdr=p

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.