2022.december.08. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Jövőre Rod Stewart lép fel a T-Mobile Kapcsolat koncerten

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/35190"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/dxc__no2374038.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span> <p>2010-ben a T-Mobile ismét több százezer ember számára kínál színvonalas kikapcsolódást Európa egyik legnagyobb zenei eseményével, a T-Mobile Kapcsolat koncerttel, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója, Rod Stewart lesz.</p><p>

 

2010-ben a T-Mobile ismét több százezer ember számára kínál színvonalas kikapcsolódást Európa egyik legnagyobb zenei eseményével, a T-Mobile Kapcsolat koncerttel, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója, Rod Stewart lesz.

 

2010-ben a T-Mobile ismét több százezer ember számára kínál színvonalas kikapcsolódást Európa egyik legnagyobb zenei eseményével, a T-Mobile Kapcsolat koncerttel, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója, Rod Stewart lesz.

Jövőre 14. alkalommal várja a szórakozni vágyókat a Kapcsolat koncert, a legnagyobb hazai mobilszolgáltató következő évi, hagyományosan ingyenes nyári zenei rendezvénye. A nemrég aláírt megállapodás értelmében több mint fél év múlva Rod Stewart a T-Mobile vendégeként Budapestre látogat.

A Grammy-díjas művész október végén új albummal jelentkezett "Soulbook" címmel, amelyen a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereinek gyûjteményét hallhatjuk. Rod Stewart visszatért zenei pályájának kezdeteihez, amikor még a The Jeff Beck Band és a kritikusok által is nagyra becsült The Faces frontembere volt. Az új korongon olyan soul klasszikusok kaptak helyet, mint az "If You Don't Know Me By Now" vagy a " Higher and Higher". A lemezre olyan felvételek kerültek, amelyek nemcsak R&B dalok, de egyben Top5-ben szereplõ Pop slágerek is voltak. A lemezen két szupersztár duettet is hallhatunk, Mary J. Blige-dzsal énekli a "You Make Me Feel Brand New" címû '70-es évek beli slágert, valamint az Oscar- és Grammy-díj nyertes Jennifer Hudsonnal adja elõ a "Let It Be Me" címû Jerry Butler/Betty Everett duettet.

Rod Stewart 5 stúdióalbuma a Billboard albumlista elsõ helyére került, és az énekes ezt a nyarat lemezének készítésével és egy 20 állomásos észak-amerikai turnéval töltötte. A "Soulbook" készítése kapcsán Rod Stewart újra együtt dolgozhatott korábbi producer társaival, Steve Tyrel-lel és Steve Jordan-nel, akik olyan további mûvészeket hoztak még a lemez készítéséhez, mint Ray Parker Jr, Waddy Watchel, Darrell Jones, Dean Parks és David Paich.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.