A Médiaunió „NincsDE! – rajtad is múlik az egészséged megőrzése!" kampányhoz csatlakozott egy lelkes katamarán, a hét végi Kékszalag vitorlás versenyen is népszerűsítve ezzel a kampány üzenetét.

 

A Médiaunió „NincsDE! – rajtad is múlik az egészséged megőrzése!" kampányhoz csatlakozott egy lelkes katamarán, a hét végi Kékszalag vitorlás versenyen is népszerűsítve ezzel a kampány üzenetét.

A NincsDE! kampány zászlóshajójaként 2009-ben vízre száll egy többtestű hajó a Kékszalagon: versenyen kívül ugyan, de már az MVSZ áldásával a katamarán vitorlázás hazai hívei a Balatonon találkozhatnak a Concept 25 katamarán hajóval.

Néhány megszállott szélkedvelõ vízi ember úgy döntött, hogy valamilyen szervezett formát választ kedvteléséhez. A katamarán vitorlázás megismertetését és elfogadtatását célul ktűző „tizek"  2004-ben összefogtak és megalakították a Katamarán Sportegyesületet. Innen aztán rakéta startot vettek az események. Versenyek, rendezvények, közös képzések megszervezése közben kovácsolódott össze a csapat.

A Kenguru Sailing Team legénységét Jankovics Gábor és Székely András alkotják Diószegi Zoltán kormányzásával (www.kengurusailing.hu ).

A  lelkes csapat azzal a céllal kereste fel a Médiaunió Alapítványt, hogy miután messzemenőkig egyetértenek az idei kampány céljaival(http://www.nincsde.hu/), annak ünzenetét szívesen terjesztenék a saját eszközeikkel. Székely András, a Kenguru Sailing Team tagja  elmondta: „A kampány hangvétele és a téma is aktuális, célja az egészségmegőrzés és a figyelemfelhívás az egészségtelen, mozgásszegény életmód veszélyeire és általában a kifogás keresés helyett a tettek szükségességére. Ötletes reklámfilmeikkel, rádiós és nyomtatott figyelemfelhívásaikkal találkozhattok az egész ország területén. Azt gondoltuk, ez kell nekünk, kicsit magunkra is ismertünk… Most tehát mi arcunkat és felületünket adjuk ehhez a törekvéshez és azt gondoljuk, hatásosan és figyelmet keltően képviselünk egy ügyet és egy sportágat 2009-ben, így, együtt, Magyarországon!"

http://www.mediaunio.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük