Lezajlott a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének XXII. kongresszusa Siófokon, amelynek keretében átadták az Év Gyógyszerésze szakmai díjat, illetve a Kedvenc Patikám közönségszavazás nyertesének járó elismerést is.

Lezajlott a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének XXII. kongresszusa Siófokon, amelynek keretében átadták az Év Gyógyszerésze szakmai díjat, illetve a Kedvenc Patikám közönségszavazás nyertesének járó elismerést is.

Az Év Gyógyszerésze pályázatra a tavalyihoz hasonlóan rendkívül értékes pályamunkák érkeztek. A pályázók egytől egyig elkötelezett hívei a gyógyszerészi gondoskodásnak, egyfajta követendő példát mutatva minden gyógyszerész számára.

Az előző évhez hasonlóan a nyertes ezúttal is Eskulits Tamás elismert kortárs szobrászművész által külön erre az alkalomra megálmodott, és elkészített egyedi szobrát vihette haza, továbbá mindhárom helyezett egy-egy értékes Samsung notebookkal is gazdagabb lett. További nyereményként minden pályázó a Siófokon megrendezett Gyógyszerészek Országos Kongresszusának 2012-es konferenciáján ingyenesen vehetett részt. A regisztrációs díjakat a főszervező Nero Solution Kft. a Roche Magyarország támogatásával biztosította a résztvevők számára, ezzel is kifejezvén a színvonalas pályamunkák megíróinak szakmai tevékenysége iránt érzett megbecsülését.

A szakmai zsűri végül a következő pályamunkákat találta a legjobbnak:

1. Dr. Szrogh Károlyné – Főnix patika, Polgár

2. Dr. Kárpátiné Dr. Gangl Teréz – Arany Kígyó Gyógyszertár, Sopron

3. Dr. Gyetvai László – Adria Patika, Budapest

Népszerű volt a Kedvenc Patikám közönségszavazás is, hiszen a tavalyinál jóval többen gondolták úgy, hogy szavazatukkal hozzájárulhatnak a hazai patikák egyre jobb minőségű szolgáltatásaihoz, és szakszerűbb ellátásra buzdítják a résztvevő versenyzőket. Az első helyezett patika szintén Eskulits Tamás szobrászművész alkotását kapta, a szavazók között pedig értékes wellness utat sorsolt ki a szervező Nero Solution Kft.

A patikák között a rendkívül szoros versenyben a következő sorrend alakult ki:

1. Cédrus Gyógyszertár, Budapest

2. Arany Kígyó Gyógyszertár, Sopron

3. Centrum Gyógyszertár, Gyula

Gratulálunk a nyerteseknek és pályázóknak, a közönségnek köszönjük az értékes szavazatokat és reméljük, hogy a 2013-ban megrendezésre kerülő Kedvenc Patikám és Év Gyógyszerésze pályázatokon hasonlóan kiélezett verseny alakul majd ki!

Bővebb információt a pályázatokról a www.evgyogyszeresze.hu  és www.kedvencpatikam.hu  címen kaphatnak az érdeklődők.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük