2022.november.28. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

KEDVEZMÉNYEK ÉTTERMEK RÉSZÉRE IS A TORKOS CSÜTÖRTÖK ALKALMÁBÓL

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/36139"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/tork.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> <p>Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök akció sikere érdekében a nagykereskedések és éttermi beszállítók részére is felhívást tett közzé, amelyre számos szolgáltató jelentkezett különböző kedvezményeket kínálva a kampányhoz csatlakozó vendéglátóhelyek számára.</p><p>

 tork.thumbnail

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök akció sikere érdekében a nagykereskedések és éttermi beszállítók részére is felhívást tett közzé, amelyre számos szolgáltató jelentkezett különböző kedvezményeket kínálva a kampányhoz csatlakozó vendéglátóhelyek számára.

 tork.thumbnail

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök akció sikere érdekében a nagykereskedések és éttermi beszállítók részére is felhívást tett közzé, amelyre számos szolgáltató jelentkezett különböző kedvezményeket kínálva a kampányhoz csatlakozó vendéglátóhelyek számára.

 A csatlakozó nagykereskedelmi partnerekről és a kedvezmények mértékéről a http://www.menjunkenni.hu/ honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők. A honlapon egészen február 15-én 11:00-ig regisztrálhatnak azok a vendéglátóhelyek, melyek részesei kívánnak lenni a február 18-án megrendezésre kerülő 5. Torkos Csütörtök akciónak.

Mint ismeretes, a Magyar Turizmus Zrt. a 2010-es Fesztiválok Éve keretében is meghirdette az immár védjeggyé vált Torkos Csütörtök akciót. 2010-ben a néphagyományon alapuló, a Hamvazószerdát követő napon zajló akció február 18-ára esik. A Társaság továbbra is fogadja a vendéglátóhelyek jelentkezését a http://www.menjunkenni.hu/ honlapon, az akcióhoz eddig 1008 étterem csatlakozott

Az éttermek a csatlakozási felhívást teljes terjedelmében olvashatják a http://www.menjunkenni.hu/ honlapon, ahol arra is választ kaphatnak, hogy esetleges technikai, vagy szakmai jellegű kérdéseikkel hova fordulhatnak.

A kampány sikerét idén számos nagykereskedés és éttermi beszállító a Torkos Csütörtökhöz csatlakozó vendéglátóhelyek számára nyújtott különböző kedvezményekkel is segíti. A csatlakozó nagykereskedelmi partnerekről és a kedvezmények mértékéről szintén a http://www.menjunkenni.hu/ honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők.

A csatlakozott éttermek listája a http://www.menjunkenni.hu/ honlapon 2010. január 29-től lesz elérhető. Ugyanezen a napon jelenik meg az Itthon otthon van turisztikai melléklet is, amely 200 000 példányban újságok, magazinok (Blikk Nők, Fanny, Hölgyvilág, Kiskegyed Konyhája, Magyar Nemzet, Népszava, Színes Kéthetes Tévéműsor, Vasárnapi Hírek, Világgazdaság) előfizetői példányaiba kerül behúzásra, valamint terjesztésre a Tourinform irodákban és a MOL töltőállomásokon is. A Népszabadság Torkos Csütörtök mellékletét február 4-től forgathatják az érdeklődők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.