www.genertel.huwww.genertel.hu

Interneten vagy telefonon megköthető, kedvező árfekvésű lakásbiztosítással bővítette kínálatát június elején az első magyar direktbiztosító. A Genertel lakásbiztosítás nem csak a direktbiztosító jelenlegi 115.000 ügyfele számára lehet jó választás.

  www.genertel.huwww.genertel.hu

Interneten vagy telefonon megköthető, kedvező árfekvésű lakásbiztosítással bővítette kínálatát június elején az első magyar direktbiztosító. A Genertel lakásbiztosítás nem csak a direktbiztosító jelenlegi 115.000 ügyfele számára lehet jó választás.

Kedvező 2009. I. féléves eredmények

A válság negatív hatásai ellenére sikeres első félévről számolt be Csikós Dániel, a Genertel Biztosító Zrt. vezérigazgatója.

Mint Csikós elmondta, a Genertel nem csak az év végi kötelező átkötési időszakokban tud jelentős számú kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni, a biztosító fontos szereplője immár az évközi kötelező kötési piacnak is. Az első magyar direktbiztosító 11 000 db kötelezőt kötött január és június között, 2008. hasonló időszakához képest ez 126%-os növekedést jelent.

2009. I. félévének végén a Genertel 116.000 db kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést kezel, melyek állománydíja 3,53 milliárd Ft.

A gazdasági válságnak jobban kitett casco piacon a Genertel 2.400 db casco biztosítást tudott értékesíteni az I. félévben. A Genertel casco szerződéseinek állománydíja a félév végén 292 millió Ft-ot tesz ki. A Genertel casco átlagdíja jelenleg 91.250 Ft.

Lakásbiztosítás a Generteltől

Az internetes autós biztosítóként ismert Genertel június elején belépett a lakásbiztosítási piacra, ahol az interneten és telefonon keresztül értékesített otthonbiztosítások egyik fő szolgáltatója kíván lenni.

Az internetes lakásbiztosítás-kötési piacon az elmúlt egy évben lezajlott 30%-os növekedésről számolt be Sebestyén László, a Genertel értékesítési területért felelős ügyvezető igazgatója. A direktbiztosítási piac szereplői ma már nem csak kötelezőt és utasbiztosítást tudnak nagy számban értékesíteni, Sebestyén szerint a lakásbiztosítási direkt piac komoly növekedés előtt áll.

A Genertel lakásbiztosítás teljeskörű védelmet nyújt, számos kiegészítő biztosítás választásának és a biztosítási összegek megadásának lehetőségével egy valóban testre szabható biztosításról van szó. A biztosító lakásbiztosítási ügyfelei a biztosítás első évében ingyen vehetnek igénybe vészhelyzet-elhárító lakás assistance szolgáltatást.

A lakásbiztosítás alapdíjai is kedvezőek, de önrész választásával (20 vagy 50 ezer Ft) még tovább csökkenthető a fizetendő biztosítási díj. A Genertelnél egy átlagos budapesti 70 négyzetméteres lakás esetében egy átlagos kockázati fedezetet nyújtó biztosítás 22.917 forintba kerül évente, lakás assistance szolgáltatással kiegészítve. Amennyiben 20.000 forintos önrészt vállalunk, mindössze 19.479 forintért biztosíthatjuk otthonunkat.

A Genertel lakásbiztosítás 4-5 perc alatt megköthető a www.genertel.hu/lakasbiztositas oldalon, vagy a Genertel TeleCenter 06 40 30 40 50-es telefonszámán. A lakásbiztosítás megkötése nem igényel szemlézést, a teljes szerződéskötési folyamat elintézhető interneten vagy telefonon. A biztosítandó értéktárgyakról nem kell értéklistát készíteni, így nem kell attól tartsunk, hogy vagyontárgyainkról az interneten keresztül kellene részletes adatokat megadni.

A Genertel lakásbiztosítási kárrendezési szolgáltatásának minőségét a Generali Csoport több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja.A Genertel interneten és telefonon keresztül értékesíti biztosításait, az első hazai direktbiztosítónál teljes körű online és telefonos ügyintézésre van lehetőség. A Genertel jelenleg kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, casco biztosítást és lakásbiztosítást értékesít saját termékként, emellett a Társaság honlapján utasbiztosítás is köthető. A Genertel utasbiztosítási szolgáltató partnere az Európai Utazási Biztosító Zrt.

A Genertel Biztosító Zrt. a Generali Csoport tagja, 100%-os tulajdonosa hazánk 2. legnagyobb biztosítója, a Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük