2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Képzeld el és megkapod!

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97005"><img class="image image-preview" src="/files/images/játék_.jpg" border="0" width="484" height="212" /></a></span>Megjelent A Játékkészítő megújult albuma. Megérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show-musical vadonatúj albuma a Magneoton gondozásában, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával. <p> 

Megjelent A Játékkészítő megújult albuma. Megérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show-musical vadonatúj albuma a Magneoton gondozásában, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával.

 

Megjelent A Játékkészítő megújult albuma. Megérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show-musical vadonatúj albuma a Magneoton gondozásában, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával.

 

Régi és új szereplőkkel, egyedi látványtechnikával és újabb dalokkal kiegészülve kerül színre december végén A Játékkészítő című mese-musical. Az Orbán Tamás – Rakonczai Viktor szerzőpáros öt nótával bővítette a tavalyi repertoárt, köztük a már jól ismert Képzeld el és megkapod! című slágerrel. A Játékkészítő „ars poeticájának" is tekinthető szerzeményt négy kiváló énekes, a Hajasbabát alakító Radics Gigi, immár a darab történetében is szerepet kapó Hien, és két újonnan csatlakozott „játékkészítő", Vastag Csaba és Vastag Tamás adja elő.

 

Az új lemezen Vastag Csaba énekli a Toyboy dalát, saját számot kapott a címszereplő Stohl András, de dalra fakad a Kalóz szerepében látható Kamarás Iván és a Dzsinnt játszó Hajdu Steve is. És természetesen ott vannak a régi slágerek – mások mellett – Nagy Feró, a Király testvérek, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Herrer Sára és Radics Gigi előadásában.

 

Az album már a boltokban, de az ismert zeneáruházakban is megtalálható.

 

http://www.deezer.com/album/11742604

https://open.spotify.com/album/5nt73Fs4lkXHwbzkVN3P82

www.magneoton.hu/webshop

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.