2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco

2 perc olvasás

images_13.pngMegújult áruházzal várja vásárlóit Kecskeméten és Nyíregyházán a Tesco. Az egy-egy milliárd forintos befektetésből az áruházak valamennyi osztályát felújították: számos új berendezés kapott helyet a könnyebb, kényelmesebb kiszolgálás érdekében. Az év során további áruházak is megújulnak majd, jelenleg a budaörsi és a csepeli Tesco felújítása zajlik.

A Tesco célja, hogy napról napra többet nyújtson vásárlóinak, és ennek érdekében fejleszti áruházait is. A kecskeméti és a nyíregyházi áruházak felújítására fordított mintegy kétmilliárd forintos beruházásból az üzletek minden osztálya megújult: új hűtési rendszerrel, frissáru pultokkal, valamint új ruházati és háztartási osztállyal várják a vásárlókat. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében az ügyfélszolgálati és a Tesco Pénzügyi Partner pultok is megújultak, az eladótérbe pedig környezetbarát és energiatakarékos LED világítás került, hogy a vásárlók kényelmesen és kellemes körülmények között végezhessék a bevásárlást.

 

A felújított kecskeméti és nyíregyházi Tescókba új bérlők is költöznek. A kecskeméti áruházban H&M és CCC nyílik, Nyíregyházán pedig az újonnan megnyílt Reno cipőbolt mellé Decathlon és egy Rossman várható.

 

A Tesco idén országszerte több áruházának megújítását is tervezi. Zavartalan nyitva tartás mellett Budaörsön és Csepelen a felújítás jelenleg is zajlik.

EZ IS ÉRDEKELHETI

2 thoughts on “Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco

  1. Sajnos nem tudom. Nem a Tescotól, hanem a bérlőtől függ. Néha több hónapig vakaródznak egyes bérlők, mig megnyilik az általuk kialakitott uj bérlemény.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.