A K&H Csoport játékos pénzügyi feladatokkal várja a gyerekeket az ország egyik legnagyobb gyerekrendezvényén, a Kölyökparádén október 21. és 23. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A K&H standján a gyerekek megismerkedhetnek a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversennyel, belenézhetnek az Ez kész! Pénz! című pénzügyi oktató rajzfilmsorozat legérdekesebb fejezeteibe, egy számítógépes játékkal pedig virtuális pénzérm

A K&H Csoport játékos pénzügyi feladatokkal várja a gyerekeket az ország egyik legnagyobb gyerekrendezvényén, a Kölyökparádén október 21. és 23. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A K&H standján a gyerekek megismerkedhetnek a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversennyel, belenézhetnek az Ez kész! Pénz! című pénzügyi oktató rajzfilmsorozat legérdekesebb fejezeteibe, egy számítógépes játékkal pedig virtuális pénzérméket gyűjthetnek.

 

A Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) utolsó három napján, a Kölyökparádén a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! játékos pénzügyi standja is várja a gyerekeket és szüleiket.

 

„Fontosnak tartjuk, hogy már a gyerekek is elsajátítsák az alapvető pénzügyi ismereteket, és felnőttként majd jobban eligazodjanak a pénz világában. A Kölyökparádén az érdeklődő gyerekek az idén második alkalommal meghirdetett K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversenyből kaphatnak egy kis ízelítőt. Bízunk benne, hogy a játékos feladatoknak köszönhetően sok kisdiák kap majd kedvet hozzá, hogy jártasságot szerezzen a pénzügyekben, és az idei versenyen próbára tegye tudását" – mondta Dr. Bába Ágnes, a K&H Bank vezérigazgató-helyettese, a Lakossági banki üzletág vezetője.

 

Az K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversenyre általános iskolai tanulók nevezhetnek 3-5 fős csapatokkal, 4 kategóriában (1-2., 3-4., 5-6. és 7-8. osztályosok). A háromfordulós verseny első, online fordulója során a csapatoknak a verseny honlapján (www.kh-ezkeszpenz.hu) található 4 feladatot kell megoldaniuk és beküldeniük 2012. január 10-ig. A legjobb megoldásokat beküldő csapatok a márciusban induló regionális középdöntőkön versenyezhetnek, majd a májusban megrendezésre kerülő budapesti döntőn kell bizonyítaniuk pénzügyi ismereteiket. A gyerekek Netbookot, iPod-ot, hordozható DVD lejátszót, digitális rajztáblát, IceWatch karórát és Geomag játékot, az iskolák irodatechnikai berendezést, sportszercsomagot, valamint könyvcsomagot nyerhetnek. A felkészítő pedagógusok munkáját ajándékutalvánnyal jutalmazzák.

 

A K&H Csoport a verseny elbírálására Szalay Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Kultúra Központ vezetőjét, Dr. Grimm Krisztinát, a Fogyasztóvédelmi Iroda vizsgáló vezető főtanácsosát, Bíró Pált, az r-time ügyfélkapcsolati igazgatóját és Kohári Editet, a Frame Film Kft. ügyvezető igazgatóját kérte fel. A zsűriben Holló Márta, az RTL Klub szerkesztő-műsorvezetője, valamint Szujó Zoltán, az RTL Klub műsorvezetője és sportriportere is helyet foglal. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük