2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kiemelkedő negyedévet zárt a Google

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44321"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_192.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="42" /></a></span> <p>A Google Inc. 7,29 milliárd dolláros bevételt ért el a 2010. szeptember 30-án zárult negyedévben, ami 23%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. </p><p>

 image2 192.thumbnail

A Google Inc. 7,29 milliárd dolláros bevételt ért el a 2010. szeptember 30-án zárult negyedévben, ami 23%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

 image2 192.thumbnail

A Google Inc. 7,29 milliárd dolláros bevételt ért el a 2010. szeptember 30-án zárult negyedévben, ami 23%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

„A Google kitűnő negyedévet zárt" – mondta el Eric Schmidt vezérigazgató. „Alaptevékenységünk kiemelkedő mértékben növekedett, míg újabb üzletágainkban – elsősorban a display és a mobil területen – továbbra is jelentős a növekedési momentum. Az elkövetkező időszakban is folytatjuk az agresszív befektetési politikát, mind emberi erőforrásaink, mind termékeink tekintetében, hogy tovább haladhassunk az innováció útján."

Az elért eredményekben az alaptevékenység dinamikus fejlődése mellett kiemelten fontos szerepet játszott a display üzletág jelentős bővülése. Ennek eredményeképp a szegmensben éves szinten 2,5 milliárd dolláros bevételt vár a Google. Kiemelten jól szerepelt az elmúlt időszakban a mobil üzletág is: a mobil hirdetésekből származó bevétel éves szinten meg fogja haladni az egymilliárd dollárt.

A harmadik negyedéves nettó profit 2,17 milliárd dolláros szintje 32%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az egy részvényre jutó eredmény 6,72 dollár, az egyszeri tételek hatásait kiszűrve pedig 7,64 dollár volt a szeptember 30-án zárult negyedévben.

A teljes, angol nyelvű jelentés itt olvasható:

http://investor.google.com/earnings/2010/Q3_google_earnings.html

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.