2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kiemelkedő sikerrel zárta a Szigetet a Vodafone

4 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/39763"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/sziget_5.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.sziget.hu/" title="http://www.sziget.hu/" width="100" height="54" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.sziget.hu/">http://www.sziget.hu/</a> </strong></span></span>A hétfőn zárult Sziget Fesztivál nemcsak a látogatók számában ért el majdnem rekordot, hanem a főszponzor Vodafone által újonnan bevezetett szolgáltatások is hatalmas sikert arattak.<strong> </strong></p><p>

 

http://www.sziget.hu/http://www.sziget.hu/ A hétfőn zárult Sziget Fesztivál nemcsak a látogatók számában ért el majdnem rekordot, hanem a főszponzor Vodafone által újonnan bevezetett szolgáltatások is hatalmas sikert arattak.

 

http://www.sziget.hu/http://www.sziget.hu/ A hétfőn zárult Sziget Fesztivál nemcsak a látogatók számában ért el majdnem rekordot, hanem a főszponzor Vodafone által újonnan bevezetett szolgáltatások is hatalmas sikert arattak.

 „Biztos vagyok benne, hogy a Sziget Fesztiválon bevezetett innovatív szolgáltatásaink és a Szigetfone segítségével még tovább bővítjük előfizetőink táborát, így július után augusztusban is tovább fog erősödni részesedésünk a mobilkommunikáció bebetonozottnak tűnő piacán." – emelte ki a Szigettel való együtműködés egy további várható hozadékát dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója.

A Vodafone a szponzorációk esetében másutt megszokottaktól eltérő módon nem egyszerűen csak pénzügyileg támogatta a fesztivált, hanem számos olyan új szolgáltatást vezetett be, amelyek valós értéket jelentettek és jelentenek a látogatóknak. Ezek közül a legnépszerűbb a Szigetfone volt – nem véletlen tehát, hogy oly gyakori látvány volt a piros Vodafone-os hátizsákkal sétálgató fiatal. A mobilszolgáltatónak valóban sikerült kommunikációs paradicsommá alakítania a Szigetet, hiszen népszerűnek bizonyult a Sziget Info sms-szolgáltatás és több ezren vettek igénybe olyan kiegészítő szolgáltatásokat is, mint amilyen a telefonok testre szabása vagy saját testük megfestése kedvenc zenei irányzatuknak megfelelően.

Dr. Beck György a Sziget Fesztivállal való együttműködés kapcsán elmondta: „A Sziget és a Vodafone kooperációja, amely áprilisban még lehetőségekkel kecsegtető terv volt csupán, a héten kiemelkedő eredményekkel zárult. Több tízezren vették igénybe a különböző szolgáltatásainkat és a Szigetfone-t. Az itt bevezetett újdonságoknak és közel 600 hostessünk és munkatársunk lelkesedésének köszönhetően valódi közösségépítő szerepet játszottunk. Büszkén mondhatjuk, hogy gyümölcsöző eredményekkel valósítottuk meg a Sziget történetének 'legmobilosabb' fesztiválját."

Jövőre több fesztiválon is elérhető majd a percalapú jegy

A fentiekhez hasonlóan kiválóan vizsgázott a Percalapú Szigetjegy is, hiszen az eredeti tervekhez képest jóval többen, közel fél ezren vették igénybe a fesztiválra való bejutásnak eme különlegesen kényelmes módját. A sikeres tesztnek köszönhetően jövőre már valamennyi, a Sziget Kulturális Szervezőiroda által szervezett fesztiválon  igénybe vehetik eme szolgáltatást a Vodafone ügyfelei.

Ötösre vizsgázott a fesztiválon tesztelt Vodafone Sziget Iránytű

A nemzetközi trendeknek és a Vodafone stratégiájának megfelelően hazánkban is meredeken emelkedik az internetezésre különösen alkalmas okostelefonok népszerűsége. A cég termékportfoliójában egyre több olyan készülék található, amely az internetről ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével a felhasználók elképzelésének megfelelően testre szabható, egyedi funkciókkal felvértezhető. Azonban még így is meglepően sokan, több ezren töltötték le és hívták segítségül a Vodafone Sziget Iránytűt, a mobilcég külön a Szigetre készített „kiterjesztett valóság" alkalmazását, amelynek segítségével nemcsak a kiválasztott ATM-et, büfét, mosdót vagy színpadot találhattak meg könnyen a felhasználók, hanem az egyes koncerthelyszínek esetében a teljes műsorról is informálódhattak.

A Kávé Mobillal szolgáltatás hamarosan közintézményekben is elérhető lesz

Habár idén talán még a korábbi években megszokottnál is több büfé volt a szigeten, több mint hatszázan használták a Vodafone speciális kávéautomatáját, amelyből az éltető nedű sms-en keresztül volt megvásárolható. A rendszer a fesztivál egész ideje alatt tökéletesen működött, így hamarosan metró- és buszmegállókban, egyetemeken vagy közintézményekben is találkozhatunk a készpénzt és bankkártyát sem igénylő automatákkal.

Vodafone Gólyatábor

Az új szolgáltatások mellett különleges programokkal is készült a Szigetre a Vodafone. Mivel a fesztivál látogatóinak 60%-a diák, 100 egyetemre vagy főiskolára frissen felvett gólyának adtak lehetőséget arra, hogy a mobilcég Gólyatáborában bulizzák végig a hetet. Az ország legkülönbözőbb részeiről érkező gólyák a Sziget hetijegy mellé rengeteg élményt kaptak. Az egyik nap személyesen Peti ébresztette őket, szerepeltek a tömegeket megmozgató „Haver vagy" táncban, csapatzászlót és csapatindulót készítettek, akadályversenyben küzdöttek meg egymással és természetesen rengeteget buliztak. Ahogy az egyik gólya megfogalmazta: „Hmm, egy gólyatábor a Szigeten…kell ennél több?"

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.