2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kizárólag hölgyek a pókerasztalnál – Indul a PokerStars Women’s Poker League

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42490"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/vp_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="55" /></a></span>A nők feladata a háztartás vezetése és a gyermeknevelés, a férfiak dolga pedig a családfenntartás, szól a rengetegszer hangoztatott mára már ósdinak tűnő mondat. Pedig a nők ma már bátran részt vehetnek a „férfiak világához" tartozó mozzanatokban és eseményekben is, nem egyszer képesek felvenni a versenyt az ellenkező neműekkel is.  </p><p>

 

vp 1.thumbnailA nők feladata a háztartás vezetése és a gyermeknevelés, a férfiak dolga pedig a családfenntartás, szól a rengetegszer hangoztatott mára már ósdinak tűnő mondat. Pedig a nők ma már bátran részt vehetnek a „férfiak világához" tartozó mozzanatokban és eseményekben is, nem egyszer képesek felvenni a versenyt az ellenkező neműekkel is. 

 

vp 1.thumbnailA nők feladata a háztartás vezetése és a gyermeknevelés, a férfiak dolga pedig a családfenntartás, szól a rengetegszer hangoztatott mára már ósdinak tűnő mondat. Pedig a nők ma már bátran részt vehetnek a „férfiak világához" tartozó mozzanatokban és eseményekben is, nem egyszer képesek felvenni a versenyt az ellenkező neműekkel is. 

A póker egy olyan játék, ahol a férfiak és a nők azonos eséllyel indulhatnak, nem véletlen, hogy a világ legjobb pókerjátékosai között számtalan hölgy megtalálható, elég csak a PokerStars Pro, Vanessa Rousso nevét megemlíteni. Vanessa 2005-ben mutatkozott be az élő versenyvilágban. Egy évvel később a világ legfiatalabb, a World Series döntő asztalára jutott női játékosa lett és azóta is az egyik legsikeresebbje a női mezőnynek. A PokerStars profi csapatában nem ő az egyetlen nő, aki óriási összegeket zsebelt már be.

A világ legnagyobb online pókerterme, a PokerStars hölgyek számára nyújt most egy tökéletes lehetőséget arra, hogy jó hangulatban mérhessék össze tudásukat egy csak nőkből álló mezőnyben, és különleges nyereményekre tehessenek szert. Az sem gond, ha valaki még új az online póker világában. Nincs ennél jobb alkalom arra, hogy belevágjon minél több hölgy is a játékba. Egyszerűen csak le kell tölteni az ingyenes pókerszoftvert és követni a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy elkezdhessünk játszani.

A női versenyekre, amelyek az év végéig futnak már 5 és fél dollárért be lehet nevezni, és az elért eredményekért pontokat lehet kapni. Azok, akik a legtöbb pontot gyűjtik össze egy hónap során fantasztikus ajándékokkal, készpénzzel és speciális PokerStars Ladies Luxury Event csomagokkal lesznek gazdagabbak, melyekkel luxus női pókerversenyeken lehet részt venni. A bajnokságok naponta 19:10-kor, és 03:10-kor kezdődnek. Az első helyezett húsz pontot kap, az összes következő eggyel kevesebbet. Aki fizetős helyet ér el, az további öt pontot kap, valamint a nevezésért is jár plusz pont. Tehát minél többet játszik valaki, annál több pontot kap. A hó végi nyereményeket két formában, dollárban, illetve euróban osztják ki, a legjobb játékos minden pontja 300 dollárt/200 eurót ér. A játékosok az 50. helyig bezárólag kapnak nyereményeket. További információkért a www.pokerstars.hu/poker/promotions/wpl/ webcímre érdemes látogatni.

A PokerStars Women's Poker League csak egy, a számos nagyszerű promóció közül, amelyeket a női játékosoknak ajánlanak. Elérhetők a kizárólag nőknek szóló speciális versenyek is, melyeknek eredményei beszámítanak a Women's Poker League-be is. A PokerStars női promócióinak oldalát további exkluzív női versenyekért, és a legújabb hírekért a www.pokerstars.com/poker/promotions/women/ webcímen lehet elérni.

Hölgyek! Érdemes megmutatni, hogy a pókerhez a nőneműeknek is lehet jó érzéke! 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.