Eger Önkormányzata – a tavalyi évhez hasonlóan – „Költözz Egerbe!" címmel pályázatot hirdet, melynek nyertesei 2014. augusztus 6-a és augusztus 20-a között, két hétig élvezhetik Eger vendégszeretetét.

 

Eger Önkormányzata – a tavalyi évhez hasonlóan – „Költözz Egerbe!" címmel pályázatot hirdet, melynek nyertesei 2014. augusztus 6-a és augusztus 20-a között, két hétig élvezhetik Eger vendégszeretetét.

 

A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok – párok, barátok – jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket – fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában – megosztják az egész országgal.

 

Költözz Egerbe!

2013-ban Kata és Ders, a fiatal pár egy hónapot töltött Egerben, melynek minden napját online nyomon követhettük. Videós, képi és szöveges beszámolókkal jelentkeztek a nyári fesztivál forgatagából, mintegy kalauzolva a programok iránt érdeklődőket saját élményeiken keresztül. A napi 20-30 ezer blog-olvasó biztosan emlékszik arra, amikor Kata lőni tanult, Ders vadászni ment. Vagy talán arra, amikor lovaskocsival jártak a szőlőkben, vagy éppen arra, amikor Kata kerékpárját a várban felejtették. Bárki találkozhatott velük személyesen az akkori Egri Strandfesztiválon, részt vehetett a nyertesekkel a Gárdonyi Géza születésnapjához kapcsolódó Irodalmi Fesztiválon, sőt mulathattak egy pohár bor mellett a párossal a Végvári Vigasságokon.

 

Megannyi egri történet, s ez a sztori idén két újabb fiatal életében folytatódik, augusztus 6-a és 20-a között! Garantált, hogy 2014-ben is felejthetetlen élmény lesz Egerbe költözni.

 

Ami az élményen túl garantált:

– a nyertes párnak az egriek 100 000 Ft költőpénzt, szállást,

– a különböző eseményekre szóló belépőjegyeket,

– valamint több vacsora meghívást biztosítanak.

 

Pályázati határidő: 2014. július 10.

 

Jelentkezés módja: egy 1 perces videoblog feltöltése egy videomegosztóra, majd a link továbbítása egy rövid bemutatkozó levél kíséretében a koltozzegerbe@ph.eger.hu  címre.

A video témája: „Miért szeretnénk Egerbe költözni?"

 

A jelentkező párosok személyes meghallgatáson is részt vesznek, Budapesten!

 

www.eger.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük