2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kövér férj és überszexi feleség?

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97646"><img class="image image-preview" src="/files/images/kövér.preview.jpg" border="0" width="464" height="404" /></a></span>A tévében minden lehetséges. A legismertebb szitkomok többsége ezzel a megoldással operál, nem is kevés sikerrel. Kövér férj, szexi feleséggel: a menő párosítás. <p> 

A tévében minden lehetséges. A legismertebb szitkomok többsége ezzel a megoldással operál, nem is kevés sikerrel. Kövér férj, szexi feleséggel: a menő párosítás.

 

A tévében minden lehetséges. A legismertebb szitkomok többsége ezzel a megoldással operál, nem is kevés sikerrel. Kövér férj, szexi feleséggel: a menő párosítás.

 

Nagydarab, buta férj, tűzrőlpattant csinos asszonykával, aki mellesleg a nadrág hordásában is jeleskedik. Ez a szitkomok és az animációs sorozatok kiindulóalapja, amely egyszerűen mindig bejön. Működött a recept a Férjek gyöngye esetében is, amely 207 epizódjával Amerika egyik leghosszabb szitkomjává vált, de hogy milyen gyakran alkalmazzák ezt a megoldást a készítők, azt az alábbi lista is mutatja. A Férjek gyöngye december 28-án visszatér a Comedy Central képernyőjére, hogy még tovább gyönyörködhessünk a kövér férfiak és szívdöglesztő hölgyeik látványában.

 

Férjek gyöngye

Minden tohonya pasi mellé kell egy nő, aki kézbe veszi az ügyeket – és ront rajtuk. Jó példa erre a Doug Heffernan a Férjek gyöngyéből, aki egy igazi nehézbombázóval, Carrie-vel osztja meg mindennapjait és a sorozat mind a 207(!) epizódját. Kevin James alakítja a túlsúlyos sofőrt, míg a végtelenségig dögös Carrie-t Leah Remini hozza, aki a forgatások után és mellett előszeretettel dobálja le magáról a felesleges textilt. A sorozat különlegessége, hogy míg általában a férfi karakterek teljesen ütődöttek, szép feleségeik pedig a viszonylagos normalitást hozzák a sztoriba, addig a Férjek gyöngyében Carrie őrületben simán felveszi a versenyt hites, balga férjével.

 

Family Guy

Peter Griffin kövérségben, butaságban és gátlástalanságban is könnyedén veri a mezőnyt. A sorozatból is kiderült, hogy az IQ teszt enyhe szellemi fogyatékosságot mutatott ki nála, de erre a tényre a tetteivel is bőségesen ráerősít. Soha nem derül ki, hogy mit eszik ezen a hájpacnin a csinos Lois, ám láthatóan lehet benne valami, mert a feleség számos udvarlót kikosarazott már és mindössze egyszer fordult elő, hogy útjaik különváltak, akkor is a féltékenység mételyezte a szépség és a szörnyeteg szerelmét.

 

Cleveland Show

Nem kell messzire mennünk Quahog városából, csak Szarfészekbe, ahol a dundi és életképtelen Cleveland Brownt Donna terelgeti a mindennapokban. Valószínűleg szüksége is van erre, mert félő, hogy Cleveland egyedül semmire se lenne képes. Minden bizonnyal ezért szeretik őt a világon mindenfelé.

 

Jim szerint a világ

Kicsit kilóg a sorból a Jim szerint a világ, hiszen Jim Belushinak jóval kisebb a pocakja, mint a többi sorozat férfi sztárjának, és kis túlzással a színész a saját személyiségét hozza. Éppen ezért a többi versenyző között Jim meglepően épeszűnek tűnik, de ebben a mezőnyben ez nem nagy kunszt. Felesége Cheryl hozza a szitkom nejek sorsát: ő az, aki szenved férje hülye ötletei miatt és olykor furmányosan érvényesíti az akaratát.

 

Modern család

Jay Pritchett (Ed O'Neill) a kakukktojás: a Modern család idősödő családfője IQ-ban is erős, talán ezért adatott meg neki a legjobb nő, Gloria személyében. A tehetős és testes családapa egyszerű, de nagyszerű arc, iszonyúan szexi feleségét mindenki irigyli tőle, pedig küzdeni is kell egy ilyen latináért. Azt, hogy Gloria (Sofía Vergara) jól végzi a dolgát, talán mutatja, hogy mára ő a világ legjobban fizetett filmsorozat színésznője.

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.