2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Közel 300.000 fogyasztási hely szolgáltatója lett a TRV Zrt.

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97755"><img class="image image-preview" src="/files/images/vízmű_0.jpg" border="0" width="459" height="307" /></a></span>2015. is a bővülések éve volt a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. számára. Az állami víziközmű-szolgáltatók közül az egyik legnagyobb integrátoraként a TRV Zrt. 2015-ben immár 270 település és ezzel 291 480 fogyasztási hely ellátója lett. <p> 

2015. is a bővülések éve volt a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. számára. Az állami víziközmű-szolgáltatók közül az egyik legnagyobb integrátoraként a TRV Zrt. 2015-ben immár 270 település és ezzel 291 480 fogyasztási hely ellátója lett.

 

2015. is a bővülések éve volt a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. számára. Az állami víziközmű-szolgáltatók közül az egyik legnagyobb integrátoraként a TRV Zrt. 2015-ben immár 270 település és ezzel 291 480 fogyasztási hely ellátója lett.

 

A megnövekedett feladatok a dolgozók létszámának bővülését is maga után vonták, a társaság több mint 1550 főt foglalkoztat. Az integrálás mellett természetesen a zavartalan vízellátás biztosítása is elsődleges cél volt a vállalat számára, amelynek az idei évben is sikeresen megfeleltek, sőt a 2016-os évben további beruházások megvalósítása is szerepel a megvalósítandó tervek között.

 

Sikeres évet tudhat maga mögött a TRV Zrt., hiszen az üzemeltetésükben lévő 209 településhez 61 újabb csatlakozott, 84 830 fővel növelve ezzel a fogyasztók számát. A társaság így jelenleg 270 település 291 480 fogyasztási helyen biztosítja az ivóvízellátást. 

A megnövekedett feladatok, valamint az újonnan átvett települések ellátásából adódóan a TRV Zrt. dolgozói létszáma is nőtt, mely immár meghaladja az 1550 főt.

 

A szakemberek kiválasztásánál továbbra is fő szempont maradt a megfelelő végzettség és gyakorlat mellett, az érintett települések eddigi víziközmű-üzemeltetésben dolgozó kollégáinak átvétele, ezáltal őrizve meg az érintett településeken a közvetlen víziközmű-szolgáltatásban dolgozók munkahelyét. Szintén a magas színvonal biztosítását célozta a meglévő munkavállalók 6 féle folyamatos szakmai továbbképzése is. Ugyanakkor a humán-erőforrás optimalizálása mellett a vállalat folytatta az egységes irányítástechnikai, ügyfélszolgálati és kommunikációs rendszer kialakítását, fejlesztését is 2015-ben.

 

A folyamatos bővülések természetesen szervezeti átszervezést is igényelnek. Jelenleg a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-n belül 4 üzemigazgatóság fogja össze a 6 db víziközmű-üzemeltető üzemmérnökség szakmai feladatait. Az átszervezéseknek köszönhetően az újonnan csatlakozó települések integrálása sikeresen ment végbe, az önkormányzatok kéréseinek, a helyi adottságoknak, valamint az ott lakók érdekeinek figyelembevétele mellett.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy az áldozatos munkánknak, hozzáértésünknek köszönhetően működési területünkön a vízellátás zavartalan volt, a csőtörések, és egyéb műszaki meghibásodások minden esetben 6 órán belül elhárításra kerültek, jelentősebb közegészségügyi probléma nem lépett fel az elmúlt évben a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. szolgáltatási területén" mondta el Hajdú Gábor, a TRV Zrt. vezérigazgatója.

 

A társaság ugyanakkor a kiváló, uniós elvárásoknak messzemenően megfelelő minőségű ivóvíz – szolgáltatás biztosítása érdekében 2015-ben is maximális szakmai támogatója, segítője volt a szolgáltatási területükön futó 103 db KEOP pályázatnak.

A további fejlesztések a jövő évben is folytatódnak a TRV Zrt.-nél, a vállalat működési területén 13 db beruházás van folyamatban, 22 db projekt előkészítése pedig már megtörtént, melyek megvalósítása a KEHOP (2014-2020) időszakban várható.

 

http://www.trvzrt.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.