2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

KÖZÖSEN SOKAT TETTÜNK

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/23253"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/adrien_nagykovet2.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span> 2008 decemberében Szekeres Adrien, a Közösen program elkötelezett támogatójaként mindenkit arra buzdított, hogy ha teheti, vásároljon Okoskártyával, hiszen minden kártyás vásárlás a karácsony előtti időszakban 5 Ft-ot jelentett a csecsemőotthonok kis lakóinak javára. </p><p>

adrien nagykovet2.thumbnail 2008 decemberében Szekeres Adrien, a Közösen program elkötelezett támogatójaként mindenkit arra buzdított, hogy ha teheti, vásároljon Okoskártyával, hiszen minden kártyás vásárlás a karácsony előtti időszakban 5 Ft-ot jelentett a csecsemőotthonok kis lakóinak javára.

adrien nagykovet2.thumbnail 2008 decemberében Szekeres Adrien, a Közösen program elkötelezett támogatójaként mindenkit arra buzdított, hogy ha teheti, vásároljon Okoskártyával, hiszen minden kártyás vásárlás a karácsony előtti időszakban 5 Ft-ot jelentett a csecsemőotthonok kis lakóinak javára.

Adrien többször is elmondta, hogy mióta anyuka lett, különösen szívén viseli a nehéz helyzetben nevelkedő gyermekek sorsát, és rendkívül fontosnak tartja, hogy hozzá hasonlóan minél több művész is tegyen azért ismertsége segítségével, hogy minél több emberhez eljussanak a hasonló akciók hírei. A Közösen program nagyköveteként végzett első ténykedése során arra hívta fel a figyelmet, hogy vannak olyan gyermekek, akiknek nem mindig jut megfelelő minőségű élelem, friss gyümölcs és zöldség, elegendő tejtermék a mindennapi asztalára. 

Az akció karácsonykor befejeződött, és örömmel jelenthetjük, hogy kerek összeget, 10 millió Forintot adományozott a Raiffeisen Bank a Gyermekétkeztetési Alapítványnak ezen kampány és az Okoskártyás vásárlók segítségével. Az összegyűlt összeg elosztásáról az a szervezet gondoskodik, aki mindenkinél jobban tudja, hol kél el leginkább a segítség: a Gyermekétkeztetési Alapítvány. Az adománynak köszönhetően több mint 1000 gyermek jut így minőségi táplálékhoz, egy hónapon keresztül.

Az ünnepélyes átadásokra a Közösen program szervezőinek és természetesen a program elkötelezett támogatójának, Szekeres Adriennek részvételével a kedvezményezett csecsemőotthonok közül háromban a közeli napokban kerül majd sor.

A helyszínek:

Budapest: február 17. kedd – 13.30

            –  Pikler Emmi Csecsemőotthon – Budapest, II. kerület, Lóczy Lajos utca 2.

Veszprém: február 19. csütörtök – 10.30

– Veszprém Megyei Önkormányzat Csecsemõ és Fogyatékos Személyek Otthona – 8200  Veszprém, Tüzér u. 44.

Kecskemét:  február 20. péntek - 15.00
            -  Napsugár Gyermekotthon - 6000 Kecskemét Lórántffy Zsuzsanna u. 1.
 

Közösen sokat tehetünk. Ez a mottó elkíséri a céget és Adrient 2009-ben is, így tehát a Közösen Program jótékonysági akciója hamarosan új fejezettel folytatódik.

http://www.kozosen.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.