A Telekom Biztonság Programja új szolgáltatással bővült. A Telekom Egészségbiztosítás díjmentes orvosi tanácsadás mellett kritikus egészségügyi helyzetekben nyújt biztos és gyors anyagi segítséget.

A Telekom Biztonság Programja új szolgáltatással bővült. A Telekom Egészségbiztosítás díjmentes orvosi tanácsadás mellett kritikus egészségügyi helyzetekben nyújt biztos és gyors anyagi segítséget.

A Telekom egyre szélesebb körű biztosítási fedezetet kínál az ügyfeleinek: a már évek óta kínált készülék- , utas-, baleset-, Havifix számla- és S.O.S. Mester háztartási vészhelyzet-biztosítás most egy újabbal egészül ki Egészségbiztosítás néven. A termékcsalád új tagja, a Telekom Egészségbiztosítás biztos, kiszámítható hátteret és gyors anyagi segítséget nyújt kritikus egészségügyi helyzetekben. A biztosított akár egymillió forint feletti összegre is számíthat akkor, amikor a legnagyobb szüksége lehet rá: váratlan kórházi kezelés, műtét, illetve súlyos betegségek diagnosztizálása esetén. A biztosítás díjmentes Orvosi Tanácsadással is kiegészül, amely segítheti a megelőzést, illetve az egészséggel kapcsolatos döntéseket.

„Az Egészségbiztosítás kialakítása során az ügyféligények mellett figyeltünk arra is, hogy a meglévő biztosítási szolgáltatásainkhoz szervesen illeszkedő, azokat kiegészítő terméket vezethessünk be. A társterületekkel közösen alakítottuk ki például azt a kedvezményes konstrukciót, amely keretében Családi balesetbiztosítással rendelkező ügyfeleinknek az Egészségbiztosítás havidíjából 20% kedvezményt biztosítunk." -mondta Pukler Gábor innovációs és üzletfejlesztési igazgató.

Az Egészségbiztosítás szolgáltatást az UNION Biztosító nyújtja, az orvosi tanácsadás szolgáltatásokat pedig a neves nemzetközi és hazai orvos-szakértői háttérrel rendelkező Advance Medical Hungary Kft.   A fedezet 2013. december 2-tól elérhető és igényelhető a T-Pontokban, Partner üzletekben, a 1430-as és 1412-es ügyfélszolgálati számokon, illetve 2014 januárjától már online is, a telekom.hu webololdalon.