Az uj honlapElindult a Magyar Turizmus Zrt. ifjúsági honlapja. A http://www.itthonotthonvagy.hu/ internetes oldalon kifejezetten fiataloknak szóló belföldi üdülési és kirándulási ajánlatok kaptak helyet, szem elõtt tartva a korosztály speciális utazási és szabadidõ eltöltési igényeit.

  Az uj honlapElindult a Magyar Turizmus Zrt. ifjúsági honlapja. A http://www.itthonotthonvagy.hu/ internetes oldalon kifejezetten fiataloknak szóló belföldi üdülési és kirándulási ajánlatok kaptak helyet, szem elõtt tartva a korosztály speciális utazási és szabadidõ eltöltési igényeit. A turisztikai régiók szerinti felosztásban szereplõ ajánlatok mellett a honlap a szálláshely keresését is megkönnyíti.

A weboldalon elérhetõ egy folyamatosan frissülõ Eseménynaptár is, melynek bõvítésére a honlapot látogatóknak is lehetõsége van.

A ?Tanulj, dolgozz itthon" menüpont alatt hasznos információk várják mindazokat, akik a nyári szünet alatt szeretnének munkát vállalni.

Az új honlap elérhetõsége: http://www.itthonotthonvagy.hu/    

A honlapon történõ információ/hirdetés elhelyezésével kapcsolatban a magyar szolgáltatók a http://www.itthon.hu/ szakmai oldalak/médiaajánlatok menüpontjában találják meg a szükséges tudnivalókat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük