2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Külön honlap a fiataloknak

1 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/3028"><img class="image thumbnail" src="/files/images/itthonvagy.thumbnail.jpg" border="0" alt="Az uj honlap" title="Az uj honlap" width="100" height="63" /></a></span>Elindult a Magyar Turizmus Zrt. ifjúsági honlapja. A <a href="http://www.itthonotthonvagy.hu/">http://www.itthonotthonvagy.hu/</a> internetes oldalon kifejezetten fiataloknak szóló belföldi üdülési és kirándulási ajánlatok kaptak helyet, szem elõtt tartva a korosztály speciális utazási és szabadidõ eltöltési igényeit.

  az uj honlapElindult a Magyar Turizmus Zrt. ifjúsági honlapja. A http://www.itthonotthonvagy.hu/ internetes oldalon kifejezetten fiataloknak szóló belföldi üdülési és kirándulási ajánlatok kaptak helyet, szem elõtt tartva a korosztály speciális utazási és szabadidõ eltöltési igényeit.

  az uj honlapElindult a Magyar Turizmus Zrt. ifjúsági honlapja. A http://www.itthonotthonvagy.hu/ internetes oldalon kifejezetten fiataloknak szóló belföldi üdülési és kirándulási ajánlatok kaptak helyet, szem elõtt tartva a korosztály speciális utazási és szabadidõ eltöltési igényeit. A turisztikai régiók szerinti felosztásban szereplõ ajánlatok mellett a honlap a szálláshely keresését is megkönnyíti.

A weboldalon elérhetõ egy folyamatosan frissülõ Eseménynaptár is, melynek bõvítésére a honlapot látogatóknak is lehetõsége van.

A ?Tanulj, dolgozz itthon" menüpont alatt hasznos információk várják mindazokat, akik a nyári szünet alatt szeretnének munkát vállalni.

Az új honlap elérhetõsége: http://www.itthonotthonvagy.hu/    

A honlapon történõ információ/hirdetés elhelyezésével kapcsolatban a magyar szolgáltatók a http://www.itthon.hu/ szakmai oldalak/médiaajánlatok menüpontjában találják meg a szükséges tudnivalókat

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.