2022.november.30. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Különleges Opera Mini kizárólag a Vodafone ügyfeleinek

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58419"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_550.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="88" /></a></span><em>A Vodafone Magyarország és az Opera Software együttműködésének eredményeképp elérhetővé válik a mobilszolgáltató ügyfelei számára az Opera Mini mobil böngésző különleges kiadása, amellyel az okostelefonok kistestvérei, a hagyományos, ám Java-képes telefonok tulajdonosai is egyszerűen internetezhetnek.</em></p> <p><em> </em>

images 550.thumbnailA Vodafone Magyarország és az Opera Software együttműködésének eredményeképp elérhetővé válik a mobilszolgáltató ügyfelei számára az Opera Mini mobil böngésző különleges kiadása, amellyel az okostelefonok kistestvérei, a hagyományos, ám Java-képes telefonok tulajdonosai is egyszerűen internetezhetnek.

 

images 550.thumbnailA Vodafone Magyarország és az Opera Software együttműködésének eredményeképp elérhetővé válik a mobilszolgáltató ügyfelei számára az Opera Mini mobil böngésző különleges kiadása, amellyel az okostelefonok kistestvérei, a hagyományos, ám Java-képes telefonok tulajdonosai is egyszerűen internetezhetnek.

 

A Vodafone előfizetői számára készített Opera Mini teljesebb és gyorsabb böngészési élményt kínál mind az okostelefonok, mind a hagyományos készülékek tulajdonosai számára. A „Speed Dial" egyszerű webes könyvjelzőivel a felhasználók közvetlenül hozzáférhetnek kedvenc weboldalaikhoz és szolgáltatásaikhoz, beleértve a Vodafone Live-ot és a Vodafone Kedd nyújtotta egyedi kedvezményeket is, amelyek révén kizárólag a Vodafone ügyfelei vacsorázhatnak, mozizhatnak vagy szórakozhatnak keddenként fél áron.

 

Az Opera Mini segítségével a hagyományos készülékekhez ragaszkodó felhasználók is élvezhetik a mobiltelefonos internetezés élményét, hiszen Java-képes telefonjukra most ingyenesen letölthetik a böngészőt. A mobilinternet-előfizetéssel nem rendelkezőknek sem kell aggódniuk, hiszen a MobilWeb Napijegy segítségével 200 forintért netezhetnek 10 MB adatforgalom erejéig egy egész napon át. Akik pedig még ennyit sem szeretnének áldozni az Opera Mini kipróbálására, azok egy hónapon át ingyenesen használhatják a mobilinternetet 100 MB adatforgalom erejéig, ehhez mindössze az OM szót kell elküldeniük SMS-ben a 1270-es telefonszámra.

 

Az Opera Mini több mint 152 millió felhasználójával a világ legnépszerűbb mobil böngészője, amely az összes nagyobb platformon elérhető. Gyorsaságának és költséghatékony tömörítési eljárásának köszönhetően az Opera Mini robbanásszerűen növekszik Magyarországon, hiszen 2011-ben 159%-kal többen használták, mint egy évvel korábban. Ez jelentősen felülmúlja még a nemzetközi eredményeket is, hiszen világszinten 78,45%-kal nőtt egy év alatt az Opera Minit választók száma.

 

Richard Sherwood, a Vodafone lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese elmondta: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb mobilinternetezési élményt nyújtsuk ügyfeleinknek. Ezért is újítjuk fel teljes egészében hálózatunkat. Mivel még nem minden ügyfelünk használ okostelefont, ezért ők nem tudják teljes mértékben kihasználni a villámgyors hálózat valódi előnyeit. Számukra nyújt tökéletes megoldást az Opera Mini, amely tömöríti a weboldalak tartalmát, így a mobilinternetezés csaknem olyan gyors lehet a hagyományos telefonokon, mint a korszerű okosmobilokon."

 

Az Opera Software több országra kiterjedő kutatása szerint a böngésző magyar felhasználói a leginkább elégedettek mobiltelefonjukkal, illetve mobilszolgáltatójukkal. A felmérésből az is kiderült, hogy minden harmadik (33%) hazai mobilkészülékén internetező egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán látogatja meg a világhálót számítógépen, gyakorlatilag kizárólag mobil eszközön használja. Ez jelentősen magasabb még az olyan fejlett országok értékénél is, mint az Egyesült Államok (25%) vagy az Egyesült Királyság (22%).

 

„Magyarország az egyik leggyorsabban növekvő piac az Opera Mini szempontjából. Bízunk benne, hogy ebben az országban, ahol ennyire elégedettek a felhasználók, az Opera Mini új verziójának megjelenése további növekedést fog hozni számunkra" – mondta el Lars Boilesen, az Opera Software vezérigazgatója.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.