2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Különleges játékra csábítja nézőit a Comedy Central a Family Guy 15. évadja kapcsán

2 perc olvasás

fguy.jpgTaláld meg magadban a Griffin-faktort és nyerj Family Guy-relikviákat! Aranytorkú rajongók jelentkezését várja a Comedy Central karaoke-játéka.

 

Nem elég, hogy elstartolt a Family Guy 15. évadja a Comedy Centralon, a csatorna előrukkolt a híres főcím élőszereplős, magyar nyelvű verziójával. Az igazán elszánt és muzikális rajongóknak pedig egy ütős játékkal is kedveskedik: ha a zuhany alatt is Griffinék családi dalát dúdolgatod, itt az ideje, hogy előlépj a (zuhany)függöny mögül, és megmutasd magad a világnak! Ehhez nem kell mást tenned, mint a szinkronszínészek helyére lépni, és a karaoke-változat segítségével felénekelni a teljes intrót.

 

A 10 legjobb jelentkezőnek járó Family Guy-relikviát pedig nemcsak a zeneileg kiemelkedő, hanem a legviccesebb produkciók is kiérdemelhetik. Az elkészült videókat a humorcsatorna a jatek@comedycentral.hu e-mail címre várja.

 

Élő szereplőkkel, magyarul szólal meg a Family Guy főcímdala.

A 15. évad alkalmából magyar szinkronszínészekkel elevenedik meg a Griffin család. A humorcsatorna élőszereplős videóval tiszteleg a kultikus széria előtt: kedvenc karaktereink szinkronhangjai ragadnak nyakkendőt és sétapálcát, hogy magyarul elevenítsék meg az ikonikussá vált főcímdalt. A nem mindennapi família hangjait kölcsönző Dolmány Attila, Hamvas Dániel, Kerekes József, Schnell Ádám, Tóth Kern Enikő és Vándor Éva öltenek sárga nyakkendőt és perdülnek táncra, hogy életre keltsék a revüműsorokat idéző, látványos főcím-jelenetet. A dalt pedig most először magyarul is meghallgathatjuk, ugyanis nem csupán a karakterek, hanem a szöveg is hazai színezetet kapott.

 

A csatorna nem először bújtatja a szinkronszínészeket az amerikai család bőrébe, a korábbi élőszereplős jelenetek sikerét pedig a főcímdal feldolgozása koronázza meg. „Mindenképpen folytatni akartuk a felvételek sorát, és bár akár mi is írhatnánk saját dalokat, a Family Guy főcíménél úgysem tudnánk jobbat kitalálni. Szerencsénk van, hogy a színészek ennyire nyitottak az őrült ötleteinkre, a produkció pedig a sorozat népszerűsítése mellett arról is szól, hogy milyen fantasztikus művészeink vannak, és hogy a Comedy Central minden vagány kezdeményezésnek teret ad” – mondták a csatorna promó producerei.

 

További információk a karaoke-versenyről és részletes játékszabályzat:

http://www.comedycentral.hu/news/benned-van-a-griffin-faktor

 

http://www.comedycentral.hu

 

Lntai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.