A FilmBox májusban is sok érdekességet kínál, ezúttal két, a Premium csatornán megtekinthető különlegességre hívjuk fel a figyelmet.

 

A FilmBox májusban is sok érdekességet kínál, ezúttal két, a Premium csatornán megtekinthető különlegességre hívjuk fel a figyelmet.

 

Május 17-én, az animációs filmek világából láthatunk egy igazi különlegességet a FilmBox Premiumon, 11.05-től. A Tad Jones csudálatos kalandjai egy spanyol mesefilm, amely az egész családnak tökéletes vasárnap délelőtti kikapcsolódást nyújthat. A történet onnan indul, hogy Tad, egy szerencsés zűrzavarnak köszönhetően perui felfedezőútra indulhat, amelyre mindig is vágyott. Napjai eddig álmodozással teltek, azonban felcsillan számára a remény, amikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájáig vezet. Alighogy megérkezik Peruba, értesül róla, hogy kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, hogy megtálalják az elveszett kincseket. Tad nekivág élete legnagyobb kalandjának. Útján végig kíséri Sarah, a bátor régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan hő társa, Jeff, a kutyus.

 

Szintén ezen a vasárnapon (május 17-én) a komolyabb műfajok kedvelőinek is lesz miért a tv elé ülniük. A Filmbox Premium csatornán, ugyanis 21.00-tól az Élet fája kerül a képernyőkre. Ebben az amerikai drámában olyan nevekkel találkozhatunk, mint Sean Penn és Brad Pitt, így talán az sem meglepő, hogy 3 Oscardíj jelölést is begyűjtött az alkotás. Öccsének korai halálának évfordulóján Jack O'Brien, a modern világ rohanásába belefásult építész visszagondol sorsfordító gyermekkorára, azokra a texasi kisvárosban töltött évekre, amikor elveszítette ártatlanságát, angyali édesanyjához és szigorú édesapjához fűződő kapcsolata pedig örökre megváltozott. Ezen emlékek felidézése közben pedig talán nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.

 

2015. május 17. 11:05

Tad Jones csudálatos kalandjai – mesefilm

 

2015. május 17. 21:00

Élet fája – dráma

 

http://spiintl.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük